Δωρεά υπολογιστών για τα δημόσια ελληνόγλωσσα σχολεία στους Δήμους Φοινικαίων και Δρόπολης

Κατόπιν σχετικής πρωτοβουλίας της Ελληνικής Πρεσβείας στα Τίρανα και του Ελληνικού Γενικού Προξενείου στο Αργυρόκαστρο, o ιδιοκτήτης της εταιρείας εμφιαλωμένου νερού LIVING WATER, κ. Σωτήρης Τσώνης προέβη στη δωρεά 2 καινούριων υπολογιστών γραφείου για τις ανάγκες εκπαίδευσης των δημόσιων ελληνόγλωσσων σχολείων στους Δήμους Φοινικαίων και Δρόπολης.

Τον εξοπλισμό παρέλαβαν από τα γραφεία της εταιρείας στο Αργυρόκαστρο, την Παρασκευή 19.10.2021,ο Διευθυντής του Γραφείου Προπανεπιστημιακής Παιδείας Φοινίκης-Δρόπολης κ. Ζήσος Λούτσης και ο κ. Αχιλλέας Τσάκουλης μέλος του Γραφείου, παρουσία του Γενικού Προξένου της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο κ. Δημήτρη Σαχαρίδη.

Η Πρεσβεία της Ελλάδας στα Τίρανα και το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο ευχαριστούν τoν κ. Τσώνη και την εταιρεία LIVING WATER για την ευγενική τους προσφορά που αποσκοπεί στην στήριξη των δημόσιων σχολείων στη Φοινίκη και στη Δρόπολη.

Από την πλευρά του ο κύριος Λούτσης δήλωσε «Ευχαριστούμε τον κύριο Τσώνη όχι μόνο μόνο για τα δώρα, αλλά και για την εγκάρδια συνομιλία που αναπτύξαμε μαζί του!
Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά την κυρία Σοφία Φιλιππίδου, πρέσβειρα της Ελλάδος στα Τίρανα, τον Γενικό Πρόξενο Αργυροκάστρου κ. Δημήτριο Σαχαρίδη για όσα προσφέρουν στον τομέα της Εκπαίδευσης! Νοιώθουμε από κοντά τη στοργική μέριμνα της μητέρας Ελλάδος!»



Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια