Εμφάνιση για πρωτιά: Η Αλβανία βάζει «φωτιά» στη Eurovision με τη Ronela (vid)

Το πιο δυνατό της χαρτί στη φετινή Eurovision θα παίξει η Αλβανία, με το τραγούδι της Ronela Hajati, "Sekret", να έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 1.5 εκατομμύρια views στο YouTube!
Μπορεί η φετινή Eurovision να απέχει περίπου 100 ημέρες (96, to be exact) από τη διεξαγωγή της στο Τορίνο (10-14/05), ωστόσο σιγά σιγά τα τραγούδια που θα βρεθούν στη σκηνή του "PalaOlimpico" αρχίζουν να αποκαλύπτονται.

Και ήδη, όσα έχουν κυκλοφορήσει μέχρι στιγμής, θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για υψηλές θέσεις στην κατάταξη. Όπως αυτό της Αλβανίας, για παράδειγμα. Η γειτονική χώρα στέλνει τη Ronela Hajati (Ρονέλα Χαγιάτι), ή απλά Ronela, στον φετινό ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού και η σκηνή αναμένεται να πάρει φωτιά!

Έχει όλο το πακέτο και δεν είναι... μυστικό
Στο Festivali i Këngës 60 που διοργανώθηκε στα Τίρανα, γενέτειρα της Ronela, η ίδια, ερμηνεύοντας το πολύ ξεχωριστό και «δυνατό» "Sekret" (δηλαδή, «Mυστικό»), αναδείχθηκε πανηγυρικά νικήτρια, μεταξύ 17 καλλιτεχνών. Ο λόγος; Στο παρακάτω video.
Ο συνδυασμός της βαλκανικής μελωδίας, με την ερμηνεία της, την επιβλητική και πληθωρική της παρουσία, αλλά και την άρτια εκτελεσμένη χορογραφία, την έκαναν να ξεχωρίσει και να παρουσιάσει ένα act που προηγούμενό του δεν έχει, τόσο, όσον αφορά τα τραγούδια που στέλνει η Αλβανία στην Eurovision, όσο και γενικότερα. Κι αν τα τελευταία χρόνια η γειτονική χώρα μας έχει συνηθίσει στις δυνατές εμφανίσεις, είναι βέβαιο πως φέτος θα προκαλέσει... πανικό!

Η 32χρονη καλλιτέχνις δήλωσε σχετικά με το νόημα του τραγουδιού - αφήνοντας κι ένα υπονοούμενο - ότι «πάνω - κάτω είναι "όλοι έχουμε τα μυστικά μας κι όλοι έχουμε τους κρυφούς μας έρωτες". Αυτό έκανα απόψε. Τού έδειξα το μυστικό μου και το δικό του. Απλά δεν το ήξερε...!».

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια