Ο Μπερίσα καλεί σε ένα ισχυρό μέτωπο της αντιπολίτευσης που θα αντιμετωπίσει το καθεστώς Ράμα

Ο ηγέτης του Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα, υποστήριξε ότι οι άνθρωποι, ανεξάρτητα από τις κομματικές τους προτιμήσεις, είναι δυσαρεστημένοι με τον τρόπο που ο Πρωθυπουργός Έντι Ράμα κυβερνά τη χώρα.
«Η εξέγερση και η δυσαρέσκεια εναντίον αυτού του καθεστώτος αγγίζουν όχι μόνο τις καρδιές των Δημοκρατικών, αλλά σας εγγυώμαι ότι μια μεγάλη μερίδα πολιτών χωρίς κομματική προτίμηση, συμπεριλαμβανομένων των Σοσιαλιστών και άλλων κομμάτων», είπε ο Μπερίσα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα κεντρικά γραφεία του Δημοκρατικού Κόμματος.

Ο Μπερίσα κάλεσε την οικοδόμηση ενός ισχυρού μετώπου της αντιπολίτευσης για να αντιμετωπίσει αυτή τη δυσαρέσκεια προειδοποιώντας ότι η χώρα έχει περιέλθει στην κυριαρχία του μονιστικού καθεστώτος.
«Χρέος μας είναι να τους ενεργοποιήσουμε και να τους προσελκύσουμε με τις πράξεις μας. Ας κάνουμε ό,τι μπορούμε για να δημιουργήσουμε συνεργασία, να εντοπίσουμε όλες τις οργανώσεις, άτομα και συμμάχους, ώστε να δημιουργηθεί ένα μέτωπο της αντιπολίτευσης το συντομότερο δυνατό», πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον Μπερίσα, η Αλβανία είναι χειρότερη από το 1991, αναφερόμενος στα χρόνια μετά την πτώση του κομμουνιστικού καθεστώτος, επειδή ο πρωθυπουργός Ράμα έχει καταλάβει όλες τις εξουσίες.

Δείτε ακόμη:

Σχόλια