Προεκλογική εκδήλωση της δημοτικής αρχής Δρόπολης

Προεκλογική εκδήλωση πραγματοποίησε η εκλεγμένη με το Σοσιαλιστικό Κόμμα Αλβανίας, δημοτική αρχή Δρόπολης με βασικούς προσκεκλημένους υπουργούς και βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας Ράμα.
Η εκδήλωση έγινε με σκοπό την παρουσίαση του έργου της τα προηγούμενα τρία χρόνια, ενώ, συνδυάστηκε και με βραβεύσεις διαφόρων προσώπων της κοινότητας, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα.

«Σε μία κατάμεστη από το κοινό αίθουσα , μεταξύ των οποίων διανοούμενοι, άνθρωποι της τέχνης και των γραμμάτων διεξήχθηκε  στη Δερβιτσάνη η εκδήλωση παρουσίασης των έργων υποδομής ,που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Δρόπολης και Πωγωνίου τα τρία πρώτα χρόνια της θητείας του Δημάρχου, κ. Δημήτρη Τόλη.
Τίμησαν με την παρουσία τους η Υπουργός Περιβάλλοντος και Τουρισμού της Αλβανίας, κυρία Mirela Kumbaro,ο βουλευτής της Περιφέρειας Αργυροκάστρου, κ. Laert Duraj, καθώς κι ο εκπρόσωπος του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο, κ. Σταύρος Τσούλος.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Τόλης παρουσιασε τα έργα υποδομής που πραγματοποιήθηκαν τα τρία τελευταία χρόνια στα 41 χωριά των τριών διοικητικών μονάδων σε Δρόπολη και Πωγώνι, συμπεριλαμβάνοντας το υδραγωγείο και τα εσωτερικά δίκτυα σε 18 χωρια της Δρόπολης, εξασφαλίζοντας πόσιμο νερό 24 ώρες το 24ωρο. Γενική αναφορά έγινε στην αισθητή βελτίωση της οδικής υποδομής, κυρίως στις ορεινές περιοχές, όπως είναι η πρόσφατη επένδυση στο δρόμο του Πωγωνίου . Ενώ η ανακαίνιση δημοσίων  κτιρίων, όπως είναι σχολεία, μουσεία, εστίες πολιτισμού, καθώς και η απορρόφηση κονδυλίων από ευρωπαϊκά προγράμματα , ήταν συνοδοιπόρος της 40μηνης δράσης της Νέας Δημοτικής Αρχής.
Από την πλευρά της, η Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κυρία M. Kumbaro, συνεχάρη το Δήμαρχο και το επιτελείο του,  ενώ τόνισε πως η Αλβανική Κυβέρνηση θα στήριξη ακόμη πιο δυναμικά με κονδύλια για τη βελτίωση της υποδομής τη Δρόπολη και το Πωγώνι.
Στο ίδιο μήκος κύματος κυμάνθηκε κατά το δικό του χαιρετισμό και ο κ. Laert Duraj, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το Δήμαρχο, Δημήτρη Τόλη, ενώ τόνισε  χαρακτηριστικά πως η Δρόπολη βρήκε τον κατάλληλο άνθρωπο για την κατάλληλη θέση.
Στο δεύτερο μέρος της Εκδήλωσης ο Δήμος Δρόπολης και Πωγωνίου τίμησε προσωπικότητες του χώρου μας από τον τομέα της τέχνης, της λογοτεχνίας, της λαογραφίας και παραδόσεων, καθώς και πολλούς νέες και νέους που προσφέρουν τη δική τους συμβολή στον πολιτισμό και στον αθλητισμό», σημειώνεται στην ανάρτηση.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Σχόλια