Συνελήφθη από την αλβανική αστυνομία ο βιαστής του Παλαιού Φαλήρου

Συνελήφθη ο 45χρονος άνδρας που κατηγορείται για τον βιασμό μιας 34χρονης και την απόπειρα βιασμού μιας 24χρονης στο Παλαιό Φάληρο, όπως γνωστοποίησε μέσω Twitter o υπουργός Προστασίας του Πολίτη.
Τον 45χρονο εντόπισε η αλβανική αστυνομία και στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (1/11) τον παρέδωσε στις ελληνικές αρχές στα σύνορα. Αυτήν την ώρα κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης διέφυγε στην Αλβανία μέσω διάβασης της Κακαβιάς το πρωί της 27ης Οκτωβρίου.

«Ύστερα από μεθοδική έρευνα και την ταυτοποίηση του δράστη και με άριστη συνεργασία με τις αλβανικές αρχές ασφαλείας, βρίσκεται στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της γυναίκας στο Παλαιό Φάληρο. Θα οδηγηθεί στην ελληνική δικαιοσύνη για την άνανδρη, απάνθρωπη και εγκληματική συμπεριφορά του» αναφέρει στην ανάρτησή του ο Τάκης Θεοδωρικάκος. 

Είχαν προηγηθεί επαφές με την αλβανική πολιτική ηγεσία Προστασίας του Πολίτη, στο υψηλότερο επίπεδο, ώστε οι αλβανικές αρχές να βοηθήσουν και να εντοπίσουν τον δράστη που προσπάθησε να βρει ασφαλές καταφύγιο στη χώρα του και όντως τα τελευταία 24ωρα είχαν και εκείνοι από την πλευρά τους εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Σχόλια