Τηλεοπτικός μαραθώνιος αγάπης για την «Εστία Δερόπολης»

Η ‘Βεργίνα’ Τηλεόραση, έπειτα από πρωτοβουλία του συλλόγου «Εστία Δερόπολης» και την πρόεδρο κα. Όλγα Παππά-Παγούνα, πραγματοποίησε και τις φετινές γιορτές τηλεοπτικό μαραθώνιο αγάπης για να στηρίξει τους άπορους συνανθρώπους μας, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, τα άτομα με αναπηρία αλλά και τα μικρά παιδιά της Δρόπολης, προκειμένου κανένα παιδί να μην μείνει χωρίς δώρο τις Άγιες μέρες των Χριστουγέννων.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σχολιάζοντας την Επικαιρότητα» και τον δημοσιογράφο κ. Στέργιο Καλογήρο βρέθηκε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, ο επικεφαλής της παράταξης «Ανεξάρτητη Συμμαχία για την Αττική» και εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ελλήνων Βορειοηπειρωτών στην Περιφέρεια Αττικής, κ. Ανδρέας Κούρτης, από κοινού με την πρόεδρο του μη κερδοσκοπικού συλλόγου «Εστία Δερόπολης», κα. Όλγα Παππά-Παγούνα, έναν σύλλογο που δραστηριοποιείται κυρίως στη Δερόπολη και στην ευρύτερη περιοχή της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας στη Βόρειο Ήπειρο.

Ο κύριος Κούρτης, ευχαρίστησε τον κ. Καλόγηρο για το «δίχτυ» αγάπης και θαλπωρής που απλώνει κάθε χρόνο τις γιορτινές ημέρες, φέρνοντας χαμογέλα σε μικρούς και μεγάλους στα χωριά της Βορείου Ηπείρου, λέγοντας χαρακτηριστικά «πως το λίγο που θα προσφέρει ο καθένας μας θα αποτελέσει μεγάλη βοήθεια για κάποιους ανθρώπους. Τα Χριστούγεννα είναι η γιορτή της αγάπης, κατά την οποία οι άνθρωποι διακατέχονται από ένα πνεύμα αλληλεγγύης και κατανόησης προς τις δυσκολίες των συνανθρώπων μας. Όσο υπάρχει αγάπη και αλληλεγγύη, κανείς δεν είναι μόνος. Η υλοποίηση στοχευμένων δράσεων και δωρεών που αφήνουν θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία αλλά και στην καθημερινότητα των συμπατριωτών μας στα πάτρια εδάφη, είναι και δική μας προτεραιότητα και γι’ αυτό στηρίζουμε έμπρακτά τις προσπάθειες του συλλόγου και ευχόμαστε καλή δύναμη». Ο κ. Κούρτης, αναφέρθηκε στην διαχρονική προσφορά του συλλόγου «Εστία Δερόπολης» και της πρόεδρου, κας. Όλγα Παππά – Παγούνα, στην ηθική και υλική στήριξη των παιδιών και απόρων οικογενειών που ζουν σε δύσκολες συνθήκες και τόνισε πως συνεχίζει και θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια αποσκοπεί στο να φέρει μια ανάσα ανακούφισης και ελπίδας σε ανθρώπους που το χρειάζονται μέσα από την προσφορά και την στήριξή τους σε είδη πρώτης ανάγκης.
Με αφετηρία την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και “όχημα” την αλληλεγγύη, ας βοηθήσουμε όλοι το φιλανθρωπικό έργο του συλλόγου «Εστία Δερόπολης» και ας γίνουμε αρωγοί στις προσπάθειές του για να φέρουμε περισσότερα παιδικά χαμόγελα στα χωριά μας.  
Κάθε μικρή συνεισφορά έχει αξία.


Σχετικά Θέματα

👉Κάντε εγγραφή στο κανάλι apenadi blogspot στο youtube για να βλέπετε πρώτοι τα βίντεο μας.
👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας
👉Ακολουθήστε μας στο twitter 





Σχόλια