Πρωτοφανής βία σε έξωση στην Καστοριά (vid)

Βίαιη έξωση ιδιοκτήτη μικρού ξενοδοχείου από άνδρες των ΟΠΚΕ, παρά τις σφοδρές αποδοκιμασίες από τους παριστάμενους και τις δραματικές εκκλήσεις των ηλικιωμένων γονιών του
Ντροπιαστικές εικόνες κατά τη διάρκεια έξωσης τη νύχτα στην Καστοριά, που έζησε πρωτόγνωρο επεισόδιο βίας, την ώρα που χιλιάδες άλλοι πλειστηριασμοί βρίσκονται «στα σκαριά».

Άνδρες των ΟΠΚΕ έστησαν πολύωρη επιχείρηση σε μικρό ξενοδοχείο της περιοχής προκειμένου να... συνδράμουν τον δικαστικό επιμελητή και να βγάλουν από αυτό τον ιδιοκτήτη του, που παρέμενε μέσα με την οικογένειά του.
Οι αστυνομικοί δεν δίστασαν να ακινητοποιήσουν με τη βία τον άνδρα πετώντας στον έδαφος, όπου του πέρασαν χειροπέδες, προκαλώντας σοκ και οργή.

Δεν δίστασαν μάλιστα παρά τις σφοδρές αποδοκιμασίες και τους παριστάμενους, που ζητούσαν να τον αφήσουν και φώναζαν «Αλήτες» και «Δεν είναι φονιάς». Δραματικές οι εκκλήσεις από τους ηλικιωμένους γονείς τους να μην συμπεριφέρονται έτσι στον γιο τους. Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η οικογένεια τόνισε μάταια από το μεσημέρι πως η υπόθεση δεν έχει τελεσιδικήσει.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια