Κρίμα οι εγγυήσεις

Μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Δημήτρη Τόλη, από το Σοσιαλιστικό Κόμμα, πριν από δυο βδομάδες, ο ίδιος σε ένα σημείωμα του, μέσα σε άλλα αναφέρει: «διαβεβαιώνω τους πολιτικούς μου αντιπάλους πως εγγυούμαι έναν πολιτισμένο και με επιχειρήματα προεκλογικό αγώνα και διάλογο»
Διαβάζοντας όλα αυτά που γίνονται γύρω από την υποψηφιότητα του Κώστα Γκάρου, που απ' ότι φαίνεται είναι η κορυφή του παγόβουνου σε ένα όργιο απειλών και εκφοβισμών, αναρωτιέται ο καθένας, σε ποιον ακριβώς πολιτισμό αναφέρεται; Πως συσχετίζεται ο διάλογος με πρακτικές μαφίας, όπως καταγγέλθηκε χαρακτηριστικά; Και τελικά πόση σχέση έχουν με τον πολιτισμό και την δημοκρατική κουλτούρα των Ελλήνων Δροπολιτών και Πωγωνίσιων;
Αδιανόητες καταστάσεις!

Αναφερθήκαμε σε κορυφή του παγόβουνου γιατί, δυστυχώς, αυτά που φθάνουν σε μας είναι απίστευτα. Έχουν φθάσει σε σημείο να απειλούνται δημότες πως θα έχουν συνέπειες και μόνο επειδή τολμήσαν να πουν ένα «γεια» σε υποψήφιο της αντιπολίτευση. Τραγικές καταστάσεις, που μας γυρίζουν πίσω στο καθεστώς Χοτζα, όταν οι Δροπολιτες και Πωγωνίσιοι φοβόντουσαν μήπως -ακόμη και κατά λάθος- στρέψουν το βλέμμα τους προς την Ελλάδα και έχουν συνέπειες.
Όμως, όσο και να το επιθυμούν κάποιοι, σε δικτατορικά καθεστώτα δεν επιστρέφουμε. Ο κόσμος κοιτάει μπροστά, με το βλέμμα στραμμένο στη Δύση κι όχι στην Ανατολή του Ερντογαν.
Νομίζουμε πως τα παιδιά της δημοτικής Αρχής κάπου έχουν μπερδευτεί. Προφανώς δεν έχουν καταλάβει πως απευθύνονται σε Ευρωπαίους πολίτες. Λογαριάζουν χωρίς τον ξενοδόχο, τον λαό της Δρόπολης και του Πωγωνίου, που στις 14 Μαιού θα πει «stop» στους εκβιασμούς και θα τους στείλει στο σπίτι τους.




Διαβάστε ακόμη

Σχόλια

  1. Όσο καφρίλα και να βγάλετε για τον δήμαρχο Δεροπολης δεν μπορείτε να αγγίξετε ούτε μια τρίχα του.... τα έργα του μιλούν από μόνα τους όσο είναι δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, γιατί ο Μπόυσης είναι ο δήμαρχος του αιώνα που όλοι ζηλεύουν. Ένα ανθρωπάκι είναι που επειδή διορίστηκε δήμαρχος, νόμισε πως έγινε δικτάτορας του τόπου και φέρεται φασιστικά..

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών