Για μαφιόζικες πρακτικές καταγγέλλει τον δήμαρχο Δρόπολης ο Κώστας Γκάρος

Με μια επιστολή προς τον Γενικό Πρόξενο της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο, από τον οποίο ζητάει να αναλάβει τις ευθύνες του, ο Κώστας Γκάρος, καταγγέλλει τον νυν Δήμαρχο Δρόπολης και τον κρατικό μηχανισμό για μαφιόζικες πρακτικές και επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού της Δρόπολης και Πωγωνίου.

Αξιότιμε Κύριε Γενικέ Πρόξενε της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο!

Με ιδιαίτερη ανησυχία και αναστάτωση νιώθω την υποχρέωση να Σας επισύρω την προσοχή και να Σας ζητήσω να λάβετε θέση ως εκπρόσωπος του εθνικού κέντρου στα όσα έκτροπα μεσολαβούν τις τελευταίες ώρες στο Δήμο Δρόπολης και Πωγωνίου και σε σχέση με την εκλογική διαδικασία.
Με το δικαίωμα που μου εξασφαλίζει ο νόμος και σεβόμενος όλες τις νομικές διαδικασίες υπέβαλα υποψηφιότητα δημάρχου στο δήμο Δρόπολης για τις δημοτικές εκλογές της 14ης Μαΐου.
Κατά περίεργο τρόπο, το γεγονός προκάλεσε την απαράδεκτη ηθική, εθνική και νομική αντίδραση των μηχανισμών των νυν δημάρχου και του κρατικού μηχανισμού που κρύβεται πίσω απ΄αυτόν.
Παραβιάζοντας τον νόμο υποχρεώνει τον πρόεδρο της τοπικής εκλογικής επιτροπής να μη δεχτεί τον φάκελο υποβολής υποψηφιότητας. Παραβιάζοντας τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων αντλεί τα στοιχεία των όσων υπέγραψαν προς στήριξη της υποψηφιότητάς μας, από την ίδια επιτροπή και στη συνέχεια με πράγματι μαφιόζικους τρόπους τα σαΐνια του νυν δημάρχου απειλούν τους Έλληνες Δροπολίτες και Πωγωνίσιους να άρουν τις υπογραφές διότι διαφορετικά θα αντιμετωπίσουν ποινές από απομάκρυνση από τη θέση εργασίας μέχρι και λοιπές τιμωρίες. Με υποδείξεις του μηχανισμού του νυν δημάρχου συνεργάτες μας έχουν κληθεί στην αστυνομία και ανακρίνονται ή πιέζονται να άρουν την υποστήριξη.
Προσωπικά με παρακολουθούν απειλητικά άνθρωποι του δημάρχου.
Από την άλλη, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η υπόθεση της δικαίωσής μου έχει λάβει την νομική οδό και ο δήμος Δρόπολης και Πωγωνίου είναι ο μόνος με προβλήματα του είδους και δυσφημίζεται με τον πιο αισχρό τρόπο σε όλη τη χώρα.
Για μας τους νέους ανθρώπους που πραγματικά μας πονάει ο τόπος μας και επιδιώκουμε αλλαγή πορείας των υπηρεσιών του δήμου σε όφελος των Ελλήνων και όχι προς συμφέροντα του γνωστού κύκλου του δημάρχου και των κυβερνητικών στελεχών που κρύβονται πίσω του.
Ταυτόχρονα, επειδή πρόκειται για μια εθνική υπόθεση και επειδή γνωρίζουμε την συνεργασία Σας μαζί του, την οποία αυτός αξιοποίησε για να αποθρασύνει την αντεθνική του δράση, ζητούμε την δική Σας παρέμβαση για τη συμμόρφωση του κυρίου αυτού στις αρχές του εθνικού πνεύματος, της δημοκρατίας και της νομοθεσίας.
Εμείς δε θα καταθέσουμε τα όπλα γιατί βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο και για να πετύχουμε δε θα πτοηθούμε να καταδικάσουμε και καταγγείλουμε την όποια αδικία.
Αυτό κρίνουμε εμείς, τον καλύτερο δρόμο για απαλλάξουμε τους Έλληνες από το φόβο, την υποταγή και την υποδούλωση, για να πετύχουμε μια πραγματική ενότητα και εθνική σύμπνοια!
Για τους λόγους αυτούς νομίζουμε, ότι ως αρχή που εκπροσωπεί το εθνικό κέντρο, επιβάλλεται και οφείλετε να αναλάβετε τις ευθύνες Σας

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση
Κωστας Γκαρος

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια