Τα γήπεδα «φωνάζουν» ξανά για την τραγωδία των Τεμπών

Η λαϊκή οργή για τα εγκληματικά λάθη που οδήγησαν την τραγωδία των Τεμπών δεν θα κοπάσει εύκολα. Για δεύτερο Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Ελλάδας αναρτήθηκαν πανό οργής, αλλά και πένθους για τα 57 θύματα και τις οικογένειές τους.

Φυσικά, δεν έλειψαν τα πανό κατά της κυβέρνησης, αλλά και τα συνθήματα.

Την αρχή έκαναν οι φίλαθλοι του Άρη, στο μας με τον Πας Γιάννινα, όπου στην εξέδρα άπλωσαν ένα πανό που ανέφερε «η Βουλή και τα κανάλια μας φέρανε σε αυτά τα χάλια» και ακόμη ένα που αναφερόταν στις επικείμενες εκλογές. «Σύγκρουση μετωπική θα έχουμε στις κάλπες».


Η Opap Arena, όπου φιλοξενούσε το κρίσιμο ματς ΑΕΚ - Ολυμπιακού, οι οπαδοί της ΑΕΚ ανέβασαν ένα μεγάλο πανό, με το οποίο καλούν τον κόσμο σε συμμετοχή στην απεργία της ερχόμενης Τετάρτης.
«Όλοι στην απεργία. Για τον Βάιο, την Αγάπη, την Κλαούντια».

Ενώ υπήρξε και το πανό, το οποίο αναφερόταν στους πολιτικούς και τους δημοσιογράφους: «Πολιτικοί-Μπάτσοι-Δημοσιογράφοι-Η μεγαλύτερη εγκληματική οργάνωση».
«Πλημμύρες, τρένα και φωτιές, εγκλήματα, παιδόφιλοι, πολιτικοί, μασόνοι, ντροπή της κοινωνίας», έγραφε ακόμη ένα, που αναρτήθηκε στις εξέδρες, πριν την έναρξη του ματς.






Διαβάστε ακόμη
Τραγωδία στα Τέμπη: Η νεολαία ξανά στους δρόμους - Μαζικές συγκεντρώσεις σήμερα σε όλη την Ελλάδα

Σχόλια