Το Κατάρ -μετά το αλκοόλ- απαγορεύει και το ποδόσφαιρο στο Μουντιάλ

Αίσθηση έχει προκαλέσει η απόφαση του διοργανωτών του Μουντιάλ του Κατάρ να απαγορεύσουν και το ποδόσφαιρο στο Μουντιάλ.

Αρχικά, το Κατάρ ανακοίνωσε πως απαγορεύονται τα one night stand, αλλά αυτό δεν είναι μεγάλο πρόβλημα, αφού μπορείς να κάνεις one morning stand. Γενικά, το φιστίκωμα το πρωί είναι καλύτερο, αφού ξεμπερδεύεις από νωρίς και δεν το έχεις για μετά, ενώ το βράδυ έχει αγώνα και δεν λέει να ταξιδέψεις ως το Κατάρ για το Μουντιάλ και να χάσεις τον αγώνα για να βγάλεις τα μάτια σου.
Οι αρχές του Κατάρ διευκρίνισαν πως το ΣEΞ μεταξύ συζύγων επιτρέπεται -πολύ προοδευτικό αυτό το μέτρο, να το αντιγράψουμε κι εμείς- αλλά δεν λέει να ξοδέψεις τόσα χρήματα και να ταξιδέψεις εκατοντάδες χιλιόμετρα ως το Κατάρ για να πηδήξεις τη γυναίκα σου ή τον άντρα σου.

Πάντως, αν βρίσκονται παντρεμένα ζευγάρια από άλλες χώρες στο Κατάρ, μπορεί ο ένας να πηδάει τη γυναίκα του άλλου, αλλά καλό θα ήταν να κουτουπώνονται και τα δυο ζευγάρια στο ίδιο κρεβάτι, γιατί μπορεί να μπουκάρει η αστυνομία του Κατάρ, οπότε καλό θα είναι να βρει τους συζύγους στο ίδιο κρεβάτι, για να μην βρεθούν σε καμιά φυλακή.
Στο Κατάρ απαγορεύεται να φιλήσετε τη γυναίκα σας στον δρόμο ή σε δημόσιο χώρο -ενώ μάλλον απαγορεύεται να της πιάνετε και τον κώλo-, οπότε καλό θα είναι να περπατάτε σε δέκα μέτρα απόσταση από τη γυναίκα σας, για να μη σοκαριστούν οι Καταριανοί.

Επίσης, στο Κατάρ είναι παράνομη η ομοφυλοφιλία -εντάξει, θα ήταν κάπως περίεργο να μην μπορείς να φιλήσεις τη γυναίκα σου στο δρόμο και να περνάνε από δίπλα δυο άντρες πιασμένοι χέρι χέρι και να ρίχνουν γλωσσόφιλα-, οπότε οι γκέι οπαδοί θα πρέπει να περιοριστούν στη μ@λακία.
Στο Κατάρ απαγορεύονται οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής, οπότε ούτε τα παιδιά σου δεν θα μπορείς να χαϊδέψεις χωρίς να παρεξηγηθείς.

Οι διοργανωτές του Μουντιάλ έχουν απαγορεύσει και το αλκοόλ στα γήπεδα αλλά οι οπαδοί θα βάζουν το ουίσκι, τη βότκα και τη μπύρα μέσα στα κουτάκια με τα αναψυκτικά, οπότε οι διοργανωτές αποφάσισαν να κάνουν αλκοτέστ στους οπαδούς όταν θα βγαίνουν από το γήπεδο και όσοι βρίσκονται να είναι ντίρλα θα φυλακίζονται για δυο χρόνια, αλλά αυτό είναι καλό γιατί έτσι θα έχουν την ευκαιρία να απεξαρτηθούν από το αλκοόλ.
Μετά από όλες αυτές τις απαγορεύσεις, οι διοργανωτές αποφάσισαν να απαγορεύσουν και το ποδόσφαιρο στο Μουντιάλ.

Όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, το ποδόσφαιρο είναι ένα βλακώδες παιχνίδι όπου 22 εκατομμυριούχοι με κοντά παντελονάκια κυνηγάνε σαν μανιακοί μια μπάλα και χιλιάδες καθυστερημένοι οπαδοί φωνάζουν παπαριές από τις κερκίδες, οπότε είναι καιρός να σταματήσει όλη αυτή η ηλιθιότητα.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι παίκτες θα πηγαίνουν στα γήπεδα και θα προσεύχονται πέντε φορές την ημέρα στον Αλλάχ παρέα με τους οπαδούς, και θα λένε την πρώτη σούρα από το Κοράνι, ώστε να επικοινωνήσουν με τον Θεό που είναι άμπαλος.

(Στο Κατάρ πρέπει να ρίξει πυρηνικά ο Πούτιν, ώστε να φύγει η χώρα από τον Μεσαίωνα αλλά και από τον πλανήτη.)

/pitsirikos.net

Σχετικά Θέματα

Σχόλια