Tο ακραίο ανθελληνικό PDIU θα διαχειριστεί την ψήφο των Βορειοηπειρωτών

Τα αλβανικά ΜΜΕ κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου αναφορικά με ουσιαστικές διαστρεβλώσεις που προκύπτουν στη διαχείριση της εκλογικής διαδικασίας ως απόρροια στρεβλής ερμηνείας της κείμενης νομοθεσίας από πλευράς της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής καθ υπόδειξη και προς ικανοποίηση των στοχεύσεων της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Έντι Ράμα.
Ουσιαστική ωστόσο παρενέργεια με προφανή τα ενδεχόμενα που θα παράγει αφορά την Εθνική Ελληνική Μειονότητα. Συγκεκριμένα στα πλαίσια της γνωστής διαμάχης όπου τόσο τα δικαστήρια όσο και ο Κρατικός Αρμοστής για τις Εκλογές «αποφάσισαν» τις χρίζεται αντιπολίτευση και τι συμπολίτευση. Έτσι η Συμμαχία της Αντιπολίτευσης «Μαζί Νικάμε» (Δημοκρατικό Κόμμα υπό τον Σαλί Μπερίσα, Κόμμα Ελευθερίας, Ένωση για Ανθρώπινα Δικαιώματα, Χριστιανοδημοκράτες) σύμφωνα με τις αποφάσεις του Αρμοστή που επικυρώθηκαν στη συνέχεια και από κατά την εκλογική νομοθεσία αρμόδια άλλα όργανα και δικαστικής φύσης, έχει μόνο έναν αντιπρόσωπο στις περιφερειακές εκλογικές επιτροπές, τις επιτροπές των εκλογικών κέντρων και κυρίως τις «διακομματικές» ομάδες καταμέτρησης και καταχώρησης των εκλογικών αποτελεσμάτων.

Τα υπόλοιπα μέλη ανήκουν στο κυβερνών Σοσιαλιστικό Κόμμα, το παρακολούθημα του Σοσιαλδημοκρατικό, μια αίρεση του Δημοκρατικού Κόμματος που κινείται κατά τις βουλές του Πρωθυπουργού και με χθεσινή απόφαση το ακραίο ανθελληνικό κόμμα του PDIU που κινείται από Τουρκικές υπηρεσίες. Τούτο διότι κατά την κρίση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής κατατάσσεται στην αντιπολίτευση και τι εδώ και πολλούς μήνες στηρίζει συστηματικά και συντάσσεται κοινοβουλευτικά με την κυβερνητική πλειοψηφία.

Χαρακτηριστικά τα ΜΜΕ κάνουν λόγο για εκλογές – τσάμικο παζάρι.
Ωστόσο όμως η πρόκληση αφορά στα καθ υμάς και τούτο διότι είναι γνωστό τις πάση πως γίνονται οι εκλογές στην Αλβανία και κυρίως στη φάση της καταμέτρησης, της καταχώρησης και ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Και το ζήτημα δεν είναι που θα βρει το ανθελληνικό αυτό σχήμα άτομα να στελεχώσει τις θέσεις που οι κυβερνητικές σκοπιμότητες του προσφέρουν. Το ζήτημα είναι τι προβοκάτσιες θα επιδιώξει να εφαρμόσει ούτως ώστε προκαλέσει αναστατώσεις σε περιοχές όπου υπάρχει «ειδικό ενδιαφέρον».

Θα πρέπει για τους πολιτικούς φορείς της ΕΕΜ, ΟΜΟΝΟΙΑ και ΚΕΑΔ εν προκειμένω να σημάνει συναγερμός.

Ας αναφερθεί κανείς μόνο στην πιο πρόσφατη εκδήλωση διεθνοτικού μίσους και ανθελληνισμού του Τουρκοκινούμενου σχηματισμού PDIU ούτως ώστε ζητηθεί η συνδρομή του διεθνούς παράγοντα για τον αποκλεισμό τους στη διαχείριση της εκλογικής διαδικασίας σε περιοχές με ιστορική ουσιαστικής αριθμητικής παρουσίας του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού.
Ο σχηματισμός του Ιντρίζι και λοιπών ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία, το Μεγάλο Σάββατο, μέσα στο τέμενος του δήθεν κοιμητηρίου που έχουν κατασκευάσει πλησίον του Μουρσί για κατά τη φαντασία τους θύματα της «ελληνικής γενοκτονίας». Δεν συνέρρευσαν εκεί οπαδοί του κόμματος αλλά δομημένες ομάδες παρανομίας με προφανείς σκοπούς με πολυάριθμα αυτοκίνητα πολυτελείας και σκοτεινιασμένα τζάμια…

Αφενός να προκαλέσουν πανικό στους κατοίκους Ελληνικής καταγωγής της περιοχής, αφετέρου και κυρίως να «φρεσκάρουν» την πρακτική κατά της Ελλάδας και του Ελληνισμού.
Πολιτικό κόμμα που ξεκινά την εκλογική του προσπάθεια μέσα σε τζαμιά και υποθετικά νεκροταφεία καλείται να μετρήσει την πολιτική ισχύ των μελών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας!!!
/ http://tachydromos.org

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια