Θετικά απάντησε στην πρόταση Μανέκα για δημόσιο διάλογο ο Γκάρος

Με μια δημοσίευση στα κοινωνικά δίκτυα, ο υποψήφιος δήμαρχος Δρόπολης-Πωγωνίου Κώστας Γκάρος, αποδέχεται την πρόταση του συνυποψηφίου του, Θανάση Μανέκα, για δημόσιο διάλογο.

«Καλή σας μερα φιλες και φιλοι μου! 
Μέσω αυτής της ανάρτησης θα ήθελα να απαντήσω δημόσια στην πρόταση του συνυποψηφίου μου Αθανάσιου Μανεκα, για δημόσιο διάλογο. Σαφώς και αποδέχομαι την πρόταση και προτείνω να γίνει τηλεοπτικο debate( συζήτηση) υπο το συντονισμο του παρουσιαστή της εκπομπής "60 λεπτά με τους Έλληνες" , Χρηστάκη Τζια και την παρουσία καταξιωμένων δημοσιογράφων του χώρου της ΕΕΜ. Καλώ τους υπεύθυνους επικοινωνίας των υποψηφίων να διευθετήσουν τα της διαδικασίας. Σας ευχαριστώ!!», σημειώνει στην ανάρτησή του ο Κώστας Γκάρος.

Να σημειώσουμε πως η πρόταση του Θανάση Μανέκα αφορά και τους τρεις υποψηφίους δημάρχους Δρόπολης-Πωγωνίου, οπότε αναμένεται και η απάντηση του Δημήτρη Τόλη. 
Οι γνωρίζοντες πάντως σημειώνουν στην ιστοσελίδα μας πως ο νυν Δήμαρχος δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε μια δημόσια αντιπαράθεση γιατί γνωρίζει ο ίδιος και το επιτελείο του πως οι ικανότητές του δεν επαρκούν για να ανταπεξέλθει σε μια συζήτηση.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια