Ο υποψήφιος του Ράμα φέρνει τη μαφία του Δυρραχίου στους Αγίους Σαράντα

Κατά τη διάρκεια συνάντησης στους Αγίους Σαράντα, όπου παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι του συνασπισμού «Μαζί Νικάμε», ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος είπε ότι ο σοσιαλιστής υποψήφιος για το Δήμο Αγίων Σαράντα έχει αποφοιτήσει από τη σχολή μαφίας στο Δυρράχιο και, σύμφωνα με τον ίδιο, θέλει να φέρει τις εγκληματικές ομάδες στους Αγίους Σαράντα, καθώς αισθάνεται τη νίκη του Ιγκλι Κάρα στο Δυρράχιο.

«Παίρνουμε τους υποψηφίους, ορίστε ο κ. Τσικουλί, εδώ ο κ. Σέρο. Πού είναι ο υποψήφιος των Αγίων Σαράντα, ξέρετε ποιος είναι; Δεν ξέρετε κανέναν, κανένας σοσιαλιστής δεν τον ξέρει, θα σας πω ποιος είναι. Κανένας σοσιαλιστής δεν τον ξέρει, έρχεται από το Δυρράχιο, έρχεται με μια τρομερή αποστολή, έρχεται να φέρει εδώ την τρομερή μαφία του Δυρραχίου».

«Επειδή βλέπουν ότι το Δυρράχιο τους ξεφεύγει, θα κερδίσει ο Ιγκλί Καρά και τώρα ψάχνουν περιοχές για την εγκληματική τους δράση και νομίζουν ότι μπορούν να εξαπατήσουν τους Σαραντιώτες. Πώς είναι δυνατόν οι Άγιοι Σαράντα με αυτούς τους άντρες, με αυτές τις γυναίκες, με αυτούς τους νέους, να το επιτρέψουν ."

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια