Αποκαλύφθηκε ποιος ηχογράφησε τον Μπελέρη- δεν αγόραζε ψήφους

Το πρόσωπο που έκανε την ηχητική υποκλοπή σε βάρος του υποψηφίου Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, φέρεται να είναι ο Αρσέν Ράμα, σύμφωνα με πηγές της εισαγγελίας.
Το πρόσωπο που έκανε την ηχητική υποκλοπή σε βάρος του υποψηφίου Δημάρχου Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρη, φέρεται να είναι ο Αρσέν Ράμα, σύμφωνα με πηγές της εισαγγελίας.

Μετά τη δημοσιοποίηση αυτής της υπόθεσης στα ΜΜΕ, ο αδερφός του, Αμπντούλ Ράμα, δήλωσε σε συνέντευξή του στα ΜΜΕ ότι ο τρόπος που χειρίστηκε την υπόθεση είχε μεγάλες συνέπειες για τον ίδιο και την οικογένειά του.
Σύμφωνα με τον Αμπντούλ Ράμα, δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο αδελφός του έκανε την ηχογράφηση, αφού μετά τη σύλληψη του υποψηφίου Μπελέρι δεν μπορούσε πλέον να του μιλήσει, αλλά ως οικογένεια θέλουν να αποστασιοποιηθούν από αυτό το γεγονός.

Ο Αμπντούλ Ράμα ισχυρίζεται ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Μπελέρης είναι οικογενειακός φίλος, καθώς ο τελευταίος τον έχει βοηθήσει πολλές φορές.
Σύμφωνα με τον Αμπντούλ Ράμα, η οικογένειά του και ο αδελφός του, από όσο γνωρίζει, είχαν εργασιακή σχέση μόνο με τον Μπελέρη, του πουλούσαν ψάρια για το εστιατόριο του Μπελέρη στη Χειμάρρα.

Ο Αμπντούλ Ράμα ισχυρίζεται ότι ο ίδιος, ο πατέρας του, τα μέλη της οικογένειάς του συνοδευόμενα από την αστυνομία, δεν είχαν ποτέ επαφή με τον Φρέντι Μπελέρη για να αγοράσει ψήφους, ακόμη και σύμφωνα με τους ίδιους αυτό το θέμα δεν έχει συζητηθεί ποτέ. Ακόμη και μέλη της οικογένειάς του υποστηρίζουν ότι δεν είχαν κάνει ποτέ τέτοιες κουβέντες για ψήφους.

Τον Αύγουστο του 2020, η οικογένεια Ράμα δυστυχώς έγινε μέρος μιας τραγωδίας.
Ο Ρόμπερτ Ράμα, μαζί με τη σύζυγό του Μιρέλα, και τους δύο γιους του Αρσενίν και Αμπντουλίν πήγαν στη θάλασσα. Το ψαροκάικο και η Μιρέλα Ράμα πέθανε από την ανατροπή του, όπως σημειώνεται στο αλβανικό δημοσίευμα.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια