Για το νερό στην Άνω Δρόπολη

Το νερό, όπως και το οδικό δίκτυο, είναι ένα από τα επίδικα της προεκλογικής περιόδου για τον Δήμο Δρόπολης-Πωγωνίου κι αυτό γιατί είναι από τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των χωριών.
Πρόβλημα με το νερό αντιμετωπίζουν και τα ορεινά χωριά της Άνω Δρόπολης κι αυτό παρόλο το γεγονός πως πριν δυο χρόνια έγινε ανακαίνιση του δικτύου ύδρευσης.

Στο ζήτημα αναφέρθηκε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Δρόπολης-Πωγωνίου, Θανάσης Μανέκας, ο οποίος με ανάρτησή του ζητάει από τη δημοτική αρχή να απαντήσει για την αποτελεσματικότητα του έργου, αλλά και για το ποσό που δαπανήθηκε στην επένδυση αυτή.

Οι ερωτήσεις αυτές γίνανε γιατί υπάρχουν σοβαρά παράπονα από τους κατοίκους των χωριών αυτών για την ποσότητα και ποιότητα του νερού, αλλά και για το γεγονός πως άνθρωποι που γνωρίζουν λένε ότι δεν έγινε σωστή δουλεία.
Σε σχέση με το ποσό που δαπανήθηκε, η αλήθεια είναι πως αυτά που ακούγονται είναι εξωφρενικά. Έχει γραφτεί το ποσό των σχεδόν 2,5 εκατομμυρίων ευρώ, κάτι το οποίο, αν ισχύει, προφανώς πρόκειται περί σκανδάλου.

Μάλλον θα ήταν καλό να υπάρχει μια διευκρίνιση από την δημοτική αρχή. Πρός το παρόν πάντως και παρά τις ερωτήσεις Μανέκα, δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση από την πλευρά του Δημάρχου, Δημήτρη Τόλη.

Να σημειώσουμε, επίσης, πως, όπως καταγγέλλουν, δημότες της Δρόπολης, προβλήματα με το νερό αντιμετωπίζουν και στα μεγαλύτερα χωριά της Άνω Δρόπολης, όπως και σε χωριά της Κάτω Δρόπολης.

Διαβάστε ακόμη


Σχόλια