Το σποτ Γιόγιακα για τους Νότιους Αλβανούς (vid)

Τριγμούς προκαλεί τόσο στο εσωτερικό της ΝΔ όσο και στην ελληνική μειονότητα, η προβολή τηλεοπτικού σποτ του υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ Βασίλη Γιόγιακα στο τηλεοπτικό σταθμό Saranda Tv των Αγίων Σαράντα. Πολλά άτομα από την Βορειοηπειρώτικη κοινότητα αισθάνονται προσβεβλημένα που το σποτ είναι στην αλβανική γλώσσα.
Στο σποτ αυτό γινόταν λόγος για το ενδιαφέρον που έχει επιδείξει ο Β. Γιόγιακας για τα προβλήματα των Αλβανών πολιτών.

Διευθυντής Saranda Tv: Το παιδί έκανε μια χάρη
Το documentonews.gr επικοινώνησε με τον σταθμό και συνομίλησε με τον διευθυντή του μέσου, Θοδωρή Δούξη ο οποίος στην αρχή απάντησε καταφατικά στην ερώτηση εάν το βίντεο προωθήθηκε από τον Β. Γιόγιακα, παρόλο που στη συνέχεια ανέφερε πως το «έβαλε κάποιο παιδί. Δεν τον ξέρουμε αυτόν». Το «παιδί» κατά τον ίδιο «έκανε μια χάρη» στον κ. Γιόγιακα. Το «παιδί», τελικά, έγινε «υπάλληλος», ο οποίος του είπε ότι «θα το βάλει για μια μέρα». Ο κ. Δούξης, ακόμη, σημείωσε πως δεν έχει προωθηθεί ξανά σποτ Έλληνα υποψηφίου αφού αυτό «δεν επιτρέπεται».

Μάριος Κάτσης για το σποτ Γιόγακα: «Προσβάλλει τη ελληνική εθνική μειονότητα»
«Προεκλογική εκστρατεία στα αλβανικά σε ξένο μέσο για τον βουλευτή της ΝΔ κ. Γιόγιακα. Προσβάλλει τη ελληνική εθνική μειονότητα! Μετά το σόου Μητσοτάκη με τον Ε. Ράμα και το φιάσκο με τον Μπελέρη στη φυλακή έχουμε και προεκλογικά σποτ. Ξεφτίλα!» τονίζει συγκεκριμένα ο κ. Κάτσης σε ανάρτησή του στο Twitter.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια