Συνεχίζεται το φιάσκο της δίκης Μπελέρη: Αναζητείται ο μάρτυρας κατηγορίας

Κάθε μέρα επιβεβαιώνεται ακόμη περισσότερο πως η υπόθεση Μπελέρη είναι απολύτως κατασκευασμένη με βασικό ενορχηστρωτή τον πρωθυπουργό της Αλβανίας, Έντι Ράμα.
Συνεχίστηκε σήμερα, Τετάρτη 22/11, η δίκη του εκλεγμένου δημάρχου Χιμάρας, Φρέντι Μπελέρη, ωστόσο, αναβλήθηκε εκ νέου για τις 5 Δεκεμβρίου, καθώς.....αναζητείται ο δεύτερος μάρτυρας κατηγορίας του.
 
Να θυμίσουμε εδώ πως κατά την ακροαματική διαδικασία βασικός μάρτυρας κατηγορίας παραδέχθηκε πως χρηματίστηκε από την αλβανική αστυνομία. 
Μια σκευωρία της κυβέρνησης Ράμα που εξελίσσεται σε κωμωδία, εκθέτοντας το αλβανικό κράτος, πάνω από όλα τη δικαιοσύνη, αλλά και το σύνολο των θεσμών της χώρας.

Δυστυχώς όμως με την κατάσταση αυτή στην διοίκηση του δήμου Χιμάρας παραμένει ένας άνθρωπος που έχασε τις εκλογές συνεχίζοντας την κακοδιαχείριση και εξυπηρετώντας προφανώς - όσο περισσότερο γίνεται- το καθεστώς Ράμα.
Πριν από λίγες ημέρες άλλωστε, ο εκλεγμένος δήμαρχος Χιμάρας, κατήγγειλε πως στόχος της κυβέρνησης Ράμα είναι μην αναλάβει τα καθήκοντά του.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια