Κάθειρξη 2,5 ετών ζητά ο ΣΠΑΚ για τον Φρέντη Μπελέρη

Κάθειρξη 2 ετών και 6 μηνών ζήτησε η Ειδική Εισαγγελία για τον εκλεγμένο δήμαρχο Χιμάρας Φρέντη Μπελέρη.

Η Ειδική Εισαγγελία κατά του Οργανωμένου Εγκλήματος και της Διαφθοράς (ΣΠΑΚ) έκανε σήμερα την πρότασή της  για τον εκλεγμένο δήμαρχο Χιμάρας Φρέντη Μπελέρη.
Ο ΣΠΑΚ ζήτησε ποινή φυλάκισης 2 ετών και 6 μηνών για τον Φρέντη Μπελέρη, ενώ για τον Παντελή Κοκαβέση ζητήθηκε ποινή φυλάκισης 2 ετών, η οποία μπορεί να μετατραπεί σε 4 χρόνια αναστολής.

Ο δικηγόρος του Μπελέρη αντέδρασε, χαρακτηρίζοντας την υπόθεση έναν πολύ κακώς κατασκευασμένο μύθο και ότι η απόφαση είναι παράνομη. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι κατηγορίες κατά του Μπελέρη είναι επαίσχυντες.
«Δεν έφεραν κανένα στοιχείο εκτός από τη μαρτυρία του Αρσέν Ράμα. Είναι ένας πολύ κακοσχεδιασμένος μύθος. Είναι μια επαίσχυντη κατηγορία, μια αναμενόμενη απόφαση», είπε ο δικηγόρος.
Πριν την έναρξη της διαδικασία κάποιοι εμφανίστηκαν έξω από το Ειδικό Δικαστήριο και απείλησαν να κάψουν τη σημαία της Βορείου Ηπείρου. 
Οι αστυνομικοί απέτρεψαν το κάψιμο της σημαίας που επιχειρήθηκε από νεαρό την ώρα που έμπαινε ο βουλευτής της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, Βαγγέλης Ντούλες, στο δικαστήριο. 

Διαβάστε ακόμη


Σχόλια