Η απάντηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Χιμάρας στον Γκόρο

Δελτίο Τύπου ΟΜΟΝΟΙΑ ΧΙΜΑΡΑΣ

Δεν θα περίμενε κανείς από τον κ. Γκορο και τους συνεργάτες του να δείξουν πολιτικό ήθος και να αναλάβουν οποιαδήποτε ευθύνη.
Αντίθετα, συνειδητά δεν κάναμε κανένα σχόλιο και καμία ανακοίνωση για την σύλληψη και την έναρξη ή την μη έναρξη ποινικών διαδικασιών για τον Γκορο και τους πολίτικους του προϊστάμενους - πελάτες, εις βάρος των νόμιμων ιδιοκτητών.

Ωστόσο για πρώτη και τελευταία φορά τοποθετούμαστε σε σχέση με τον χαμένο των εκλογών και αυτό επειδή στον πανικό που βρίσκεται «επέλεξε» να λασπολογήσει την ΟΜΟΝΟΙΑ και να υποτιμήσει ξανά το αποτέλεσμα των εκλογών. Αποτέλεσμα που δυστυχώς ακόμη και σήμερα δεν έχει αποκατασταθεί παραβιάζοντας μεταξύ άλλων το θεμελιώδες δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθε. Η ιστορία του Γκορου και του σοσιαλιστικού κόμματος με τις εκλογές, την δημοκρατία και το σεβασμό των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στην Χιμαρα είναι γνωστή, δεν υπάρχει άλλωστε καμία έκθεση του ΟΑΣΕ και άλλων διεθνών οργανισμών που να μην την επιβεβαιώνει. Απλώς υπενθυμίζουμε τα πεπραγμένα τους το 2000, το 2003, το 2015, το 2019 και φθάνουμε στο σήμερα.

Οι δημοτικές εκλογές της 14ης Μάιου 2023 θα μείνουν στην ιστορία γιατί κέρδισε η Δημοκρατία.

Υπενθυμίζουμε το ύφος και την φρασεολογία του Αλβανού Πρωθυπουργού στην κεντρική ομιλία του στην Χιμάρα εφτά ημέρες πριν τις εκλογές. Υπενθυμίζουμε την παρέμβαση βουλευτών του σοσιαλιστικού κόμματος που απειλούσαν να μην πάει καμία ψήφος στην ΟΜΟΝΟΙΑ γιατί δεν θα μπορούσαν να αντικρύσουν τον Ε.Ραμα.
Υπενθυμίζουμε τις ανακοινώσεις για έκδοση τίτλων ιδιοκτησίας έξω από πολιτικά γραφεία• γνωρίζουμε για τις απειλές , τις μαζικές εξαγορές ψήφων και για το οργανωμένο ψευδό-εθνικιστικό παραλήρημα που δημιουργεί εντάσεις και κρύβει την αλήθεια. Δεν ξεχνάμε την παράνομη αρπαγή του Δημάρχου δύο ημέρες πριν τις εκλογές και την εν συνεχεία δίκη παρωδία που στήθηκε με σκοπό αρχικά να μην κερδίσει και εν συνεχεία να μην αναλάβει καθήκοντα. Δυστυχώς η αλυσίδα των γεγονότων για το βαθύτατα ευρωπαϊκό θέμα που προέκυψε μαζί με όλες τις παραβιάσεις -συμπεριλαμβανομένου του περιουσιακού-συνεχίζονται μέχρι σήμερα έχουν όνομα επίθετο προέλευση και δεν φέρουμε την παραμικρή ευθύνη.

Όσο για την ουσία των κατηγοριών της υπόθεσης έχουμε μόνο κάποιες ερωτήσεις, την αλήθεια θα την βρει η «ανεξάρτητη» δικαιοσύνη.
Γιατί δεν έστειλε ο κ Γκορος στο υποθηκοφυλακείο για εγγραφή τον κανονικό τίτλο της οικογένειας Μεχιλη με τα 1250μ. και έστειλε το πλαστογραφημένο μετά 5080μ. ;

Στο γραφείο του κ Γκορου και του υποθηκοφυλακείου εκκρεμούν πάνω από 8000 αιτήσεις πολιτών του δήμου, γιατί διάλεξε αυτήν μόλις ο κ Μεχιλης υπέγραψε προσύμφωνο με τον στρατηγικό επενδυτή Γκατση ;
Το 2010 ο ΟΑΣΕ είχε κάνει καταγραφή των τίτλων που είχαν διανεμηθεί με το νόμο 7501 στη Χειμάρρα και το υλικό αυτό έχει παραδοθεί στο δημαρχείο, στην περιφέρεια, στην κυβέρνηση και στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΣΕ. Πόσοι τίτλοι από αυτούς έχουν παραποιηθεί, πλαστογραφήθει και αλλοιωθεί ;

Είναι ξεκάθαρο ότι η εισαγγελία Αυλωνα που αποφάσισε να θέσει την καταγγελία του κ. Μπονιακου στο αρχείο είναι η ίδια εισαγγελία που χωρίς να είναι αρμόδια έστησε την υπόθεση του εκλεγμένου δημάρχου Μπελερη. Μήπως είναι ο ίδιος εισαγγελέας που πίνατε καφέ την ώρα που σας συνέλαβαν ;
Κύριε Γκόρο, όταν αναλάβατε τον Δήμο Χιμάρας πόσους Χιμαριώτες βρήκατε και πόσοι αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν ;
Σε κάθε ανακοίνωσή σας μέχρι πρότινος ευχαριστούσατε τον κ. Ράμα, γιατί παραλείψατε να το κάνετε αυτή τη φορά;

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια