Μπερίσα: Ο Ράμα καταγράφει τους νεκρούς ως ζωντανούς εδώ και 6 μήνες

Ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα, κατηγόρησε τον Πρωθυπουργό Έντι Ράμα ότι καθυστερεί τη δημοσίευση της απογραφής.
Από τη συγκέντρωση πολιτών, ο Μπερίσα κατηγόρησε τον Ράμα ότι κατέγραψε τους νεκρούς ως ζωντανούς για 6 μήνες

«Φίλοι μου, ο Έντι Ράμα ανέβαλε ξανά τη δημοσίευση της γενικής απογραφής πληθυσμού. Κι ας μην ήταν άνθρωποι οι Αλβανοί, αλλά κάτοικοι πτηνοτροφείου. Να είναι κάτοικοι στάβλου.
Και αυτός ο άγριος εχθρός, αυτός ο Τσουμπρίλοβιτς των Αλβανών, που ερήμωσε αυτή τη γη περισσότερο από κάθε άλλο εισβολέα, έχει καταγράψει τους νεκρούς μας ως ζωντανούς εδώ και 6 μήνες. Επί 6 μήνες προσπαθεί να κρύψει το πιο μακάβριο έγκλημα που διαπράχθηκε στην ιστορία εναντίον αυτής της χώρας, την απομάκρυνση, την ερήμωση 1,1 εκατομμυρίου Αλβανών κατά τη διάρκεια της 10ετούς κυβέρνησής του.

Φίλοι μου, δεν υπάρχει ανώτερη πράξη προδοσίας από αυτή. Δεν υπάρχει πιο τερατώδες έγκλημα κατά των Αλβανών από αυτό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη υπηρεσία στους εχθρούς του έθνους από αυτή την ερήμωση. Δεν υπάρχει καμία τιμωρία στη γη που να μην αξίζει ο Έντι Ράμα για αυτή την τρομερή ερήμωση που κατατάσσει την Αλβανία πρώτη μετά τη Συρία.

Φίλοι μου, η Συρία βρίσκεται σε έναν φαύλο εμφύλιο πόλεμο εδώ και 10 χρόνια. Όσο για την Αλβανία, 10 χρόνια έχουν και οι Αλβανοί. Δεν αντιμετωπίζουν το ISIS, δεν αντιμετωπίζουν τη δικτατορία του Άσαντ, αλλά αντιμετωπίζουν τη χειρότερη μορφή δικτατορίας. Με τη δικτατορία του εγκλήματος, των ναρκωτικών και της κλοπής. Αν υπάρχει στην ιστορία του έθνους και στην ιστορία του κόσμου μια απόλυτη απόδειξη ότι η δικτατορία των συμμοριών, του εγκλήματος, των ναρκωτικών και της κλοπής είναι η πιο βάναυση μορφή δικτατορίας, το μοντέλο, το πιο αυθεντικό παράδειγμα είναι η Αλβανία υπό την κυριαρχία του Έντι Ράμα.
Είναι η Αλβανία που εμφανίζεται μπροστά στα παιδιά της, στις κόρες και στους γιους της ως απαγορευμένη γη, για να μην πω ως καταραμένη γη. Γιατί ο πλούτος της μετατρέπεται σε κατάρα για αυτούς. Κάθε εισόδημα μετατρέπεται σε κατάρα για αυτούς.
Ότι τα κλέβουν, τα κλέβουν και τα κλέβουν μόνο οι κυβερνήτες, ο Έντι Ράμα, η οικογένειά του, η φυλή του
», ανέφερε ο επικεφαλής της αλβανικής αντιπολίτευσης.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια