Τρόμος στον Πειραιά: Εκτέλεση με νεκρό στην πόρτα σούπερ μάρκετ

Στιγμές πανικού επικράτησαν λίγο μετά τις 5 το απόγευμα στον Πειραιά, και ειδικότερα στην ακτή Μουτσοπούλου μετά από αιματηρή συμπλοκή αλλοδαπών. Η ένοπλη συμπλοκή έλαβε χώρα πλησίον κεντρικού υποκαταστήματος σούπερ μάρκετ γεγονός που πανικόβαλε όσους ήταν στο σημείο.
Σύμφωνα με το ρεπορταζ, η συμπλοκή ξεκίνησε έξω από το σούπερ μάρκετ, με τον τραυματία και τον νεκρό κουρδικής καταγωγής μετά τους πυροβολισμούς να τρέχουν να σωθούν, αναζητώντας για βοήθεια εντός του καταστήματος. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για άτομα κουρδικής καταγωγής με το κίνητρο μέχρι στιγμής να ερευνάται.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τρεις άνδρες συνεπλάκησαν και ένας από αυτούς πυροβόλησε τους άλλους δύο. Από τους πυροβολισμούς σε βάρος των δύο ατόμων, ο ένας τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο άλλος διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.
Αρχικά υπήρξε σύγχυση με το τι ακριβώς συνέβη καθώς το αιματηρό περιστατικό πλησίον κεντρικού σούπερ μάρκετ της Ακτής Μουτσοπούλου θεωρήθηκε λανθασμένα ως απόπειρα ληστείας. Μετά όμως από τις πρώτες μαρτυρίες όσων βρέθηκαν ως αυτήκοοι και αυτόπτεις μάρτυρες στο σημείο, έγινε αντιληπτό ότι πρόκειται για ένοπλη συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών με πυροβολισμούς. Νεότερες πληροφοριες αναφέρουν ότι έχουμε άλλη μια προσαγωγή Τούρκου.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια