Ιλίρ Μέτα: Σκόπιμος ο αποκλεισμός πολιτών για να κλέψει ο Ράμα τις εκλογές στη Χιμάρα

Ο Πρόεδρος του Κόμματος της Ελευθερίας, Ιλίρ Μέτα, αντέδρασε μετά τη διαπίστωση ότι περίπου 6.000 πολίτες στη Χιμάρα είχαν ληγμένες ταυτότητες, κάτι που τους εμπόδισε να συμμετάσχουν στις δημαρχιακές εκλογές.

Μέσω ανάρτησής του στο Facebook ο Μέτα αναφέρει ότι ο αποκλεισμός πολιτών έγινε σκόπιμα από τον Ράμα για να κλέψει τις εκλογές. Ο Μέτα κάλεσε τους Χιμαριώτες να πάνε στα εκλογικά τμήματα.

«Ο εσκεμμένος αντισυνταγματικός αποκλεισμός 6.157 πολιτών του Δήμου Χιμάρας από το δικαίωμα ψήφου, με πρόσχημα τη λήξη των εγγράφων ταυτότητας, αποτελεί άσχημο εκλογικό έγκλημα του Έντι Ράμα σε συνάρτηση με τη λεηλασία των εκλογών.
Η προσθήκη στους εκλογικούς καταλόγους εκατοντάδων πολιτών από άλλους δήμους, η προγραμματισμένη αλλαγή εκλογικών κέντρων, η προνομιακή διανομή τίτλων ιδιοκτησίας για εκλογικούς σκοπούς, η απόβαση όλου του μηχανισμού του ναρκοκράτους στη Χιμάρα, με τραμπούκους και πιέσεις, ο εκβιασμός και τα ίχνη χρημάτων είναι μαφιόζικες παράνομες πράξεις που εμπλέκουν ευθέως τον Έντι Ράμα και τον ΣΠΑΚ που προστατεύει τα εκλογικά του εγκλήματα.
Καταδικάζοντας σθεναρά τις πράξεις που στοχεύουν να καταστρέψουν τα πρότυπα των ελεύθερων και δίκαιων εκλογών στη Χιμάρα, καλώ όλους τους Χειμαριώτες να τρέξουν αυτές τις ώρες που απομένουν στα εκλογικά τμήματα για να προστατέψουν τη Χιμάρα και να τιμωρήσουν τους ληστές των εδαφών τους.»,  γράφει ο πρώην πρόεδρος της Αλβανίας.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια