Ράμα: Χρειαζόμαστε μια τρίτη θητεία

Το Σοσιαλιστικό Κόμμα της Αλβανίας πραγματοποιεί την Εθνοσυνέλευση στο Αμφιθέατρο του Grand Park στα Τίρανα, όπου αναμένεται να εκλεγούν τα διοικητικά όργανα του κόμματος.

Ο πρόεδρος του ΣΚ και πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, δήλωσε ότι οι Σοσιαλιστές αναζητούν τρίτη θητεία για να κυβερνήσουν τη χώρα, ως ανταμοιβή για το έργο που επιτελέστηκε κατά τη διάρκεια αυτών των επτά ετών.

"Τώρα, επτά χρόνια μετά την ημέρα που αναλάβουμε τα καθήκοντά μας, μπορούμε να πούμε χωρίς αμφιβολία ότι έχει περάσει το χειρότερο στην Αλβανία. Η χώρα δεν μοιάζει με πριν από 7 χρόνια. Χρειαζόμαστε μια τρίτη θητεία, όχι για τον εαυτό μας, αλλά για την Αλβανία " 

Ο πρωθυπουργός Ράμα πρόσθεσε επίσης ότι το Σοσιαλιστικό Κόμμα προχώρησε στη μεταρρύθμιση της δικαιοσύνης. Σύμφωνα με τον ίδιο, η δικαιοσύνη δεν είναι ακόμη στο επίπεδο που θα έπρεπε, αλλά υποσχέθηκε ότι αυτή η διαδικασία θα καθαρίσει το σύστημα τυχόν διεφθαρμένων δικαστών και εισαγγελέων υπό τη διακυβέρνησή τους.

«Τα θεμέλια της δικαιοσύνης έχουν τεθεί, έτσι ώστε τα παιδιά μας να μην υποφέρουν όπως εκείνα που γεννήθηκαν τη δεκαετία του '90 και που σήμερα έχουν γίνει άνδρες και γυναίκες, αλλά δεν διαθέτουν ένα δίκαιο σύστημα δικαιοσύνης», κατέληξε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας.

Σχόλια