Μπάσα: Ο Ράμα απέτυχε να τηρήσει τις υποσχέσεις του

Μιλώντας σε δημοσιογράφους, ο Μπασά είπε ότι ο πρωθυπουργός Ράμα δεν μπορεί να ζητήσει τρίτη εντολή, καθώς δεν τήρησε τις υποσχέσεις του.
«Χθες ανέφερα εννέα υποσχέσεις βάσει των οποίων ζήτησε την ψήφο του πολίτη και οι Αλβανοί τις θυμούνται, όπως δωρεάν υγειονομική περίθαλψη, μείωση φόρων και κόστος διαβίωσης. Όμως, όχι μόνο απέτυχε εννέα από τις υποσχέσεις του, αλλά δεκάδες και εκατοντάδες από αυτές », δήλωσε ο ηγέτης της αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τον Μπασά, ο πρωθυπουργός είναι υπεύθυνος για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση και τόνισε ότι σήμερα οι Αλβανοί είναι «φτωχότεροι», ενώ, η ανεργία είναι μια «μεγάλη πληγή» που έχει μετατραπεί σε μετανάστευση.
«Ένας πρωθυπουργός που δεν τηρεί τις υποσχέσεις βάσει των οποίων έρχεται στην εξουσία δεν έχει το ηθικό δικαίωμα να απαιτήσει άλλη εντολή», δήλωσε ο Μπάσα. «Το μόνο άτομο που είναι υπεύθυνο για το ότι η Αλβανία βρίσκεται σε ακινησία είναι ο Ράμα».

Ερωτηθείς για τις πρόσφατες συλλήψεις υπό τις διαταγές του SPAK, όπως ο δικαστής της Περιφέρειας Κρούγια και ο καρδιολόγος, ο Μπάσα απάντησε εν συντομία ότι «το SPAK πρέπει να αυξήσει τον ρυθμό της εργασίας».

Σχόλια