Δωρεά της Ελλάδος στα σχολεία της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας

Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές, εκτυπωτές, αλλά και υγειονομικό υλικό, παρέλαβε η Διεύθυνση Παιδείας των Ελληνικών Δήμων Δρόπολης και Φοινίκης από το Προξενείο της Ελλάδος στο Αργυρόκαστρο, την προηγούμενη εβδομάδα.

«Συνεχόμενη ανταπόκριση στα αιτήματα μας για τον εκσυγχρονισμό της εκπαίδευσης στα δημόσια σχολεία της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας. 
Παραλάβαμε σήμερα από το Γενικό Πρόξενο της Ελλάδας στο Αργυρόκαστρο, κύριο Δημήτρη Σαχαρίδη, 16 ηλεκτρονικούς υπολογιστές και 11 εκτυπωτές που δώρισαν κατόπιν παρεμβάσεως της πρέσβεως της Ελλάδος στα Τίρανα κυρίας Σοφίας Φιλιππίδου τα καταστήματα  "Κωτσόβολος","Πλαίσιο" και ο Δήμαρχος Αγίας, κύριος Αντώνης Γκουντάρας. 
Επιπλέον παραλάβαμε  μάσκες και γάντια για την υγειονομική προστασία των μαθητών και δασκάλων από τον κορωναιό ,τα οποία έφτασαν στο χώρο μας υπό την μέριμνα του υφυπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας κυρίου Ανδρέα Κατσανιώτη!
Ιδιαίτερα ουσιαστικό ήταν το περιεχόμενο του διδακτικού υλικού που παραλάβαμε ως δωρεά του ανωδροπολίτη Δήμου Κώτσια, για τη συγκρότηση στο Μεσοπόταμο της τάξης για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.
Χίλια ευχαριστώ στους δωρητές και άπλετη ευγνωμοσύνη στην κ. Πρέσβη, τον κ. Πρόξενο και τα επιτελεία τους που στηρίζουν δυναμικά το έργο μας!» - σημειώνει σε ανάρτησή του ο Διευθυντής Παιδείας των Δήμων Δρόπολης και Φοινίκης, Ζήσος Λούτσης.

Διαβάστε ακόμη:

Σχόλια