Συνάντηση του ΧΟ.ΠΟ.ΣΥ.ΔΕ. «Δερόπολη» με τον Δήμαρχο Δρόπολης

Ο Δήμαρχος Δρόπολης και Πωγωνίου, Δημήτρης Τόλης, υποδέχτηκε την Παρασκευή 12 Αυγούστου, στο γραφείο του, αντιπροσωπεία του Χορευτικού και Πολιτιστικού Συλλόγου Δερόπολης "Δερόπολη", με έδρα την Αθήνα, ο οποίος δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά χρόνια.

Σύμφωνα με τη δημοτική αρχή, ο κύριος Τόλης, ευχαρίστησε και συνεχάρη τα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν, όσον αφορά τη διατήρηση της παράδοσης και της λαογραφίας μας, καθώς και τη μεταλάμπαδευσή της στους εν Ελλάδι νέους συμπατριώτες μας.
Ταυτόχρονα, αποδέχτηκε με μεγάλη ικανοποίηση το αίτημα των παιδιών, ώστε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δερόπολης με έδρα την Αθήνα, να συμπεριληφθεί σε όλες τις πολιτιστικές και λαογραφικές δραστηριότητες που διοργανώνει ο Δήμος Δρόπολης και Πωγωνίου. Μάλιστα, στο άμεσο μέλλον θα συγκροτηθεί ένας Ενιαίος Λαογραφικός Όμιλος της Δρόπολης και του Πωγωνίου, ο οποίος θα εκπροσωπήσει τον Δήμο Δρόπολης σε όλες τις δραστηριότητες, εντός κι εκτός του χώρου της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας.

Τα μέλη του συλλόγου πρόσφεραν αναμνηστικά δώρα, ο Δήμαρχος ευχήθηκε στα παιδιά του Συλλόγου καλή διαμονή στη γενέτειρα και να περάσουν ένα ευλογημένο 15 Αύγουστο.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Σχόλια