Το Κόμμα Ελευθερίας πραγματοποίησε την Εθνική του Συνέλευση

Ο πρόεδρος του Κόμματος Ελευθερίας (ΚΕ), Ιλίρ Μέτα, είπε στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, ότι «σήμερα θα εγκρίνουμε ένα πρόγραμμα που προσφέρει συγκεκριμένες λύσεις στα προβλήματα των ανθρώπων. Οι έκτακτες κρίσεις απαιτούν ισχυρή πολιτική ηγεσία και εξαιρετικές λύσεις. Προσφέρουμε ένα πολιτικό πρόγραμμα και μοντέλο διακυβέρνησης που βασίζεται στην υπευθυνότητα, τη συνεργασία, τη δημοκρατία, τη συνταγματικότητα και το δημοψήφισμα», είπε ο Μέτα.

Ο Πρόεδρος του ΚΕ μίλησε και για τις αυτοδιοικητικές εκλογές της 14ης Μαΐου 2023, τις οποίες χαρακτήρισε εξαιρετικά σημαντική πολιτική και εκλογική πρόκληση.
«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξαιρετικά σημαντική πολιτική και εκλογική πρόκληση, όπως οι αυτοδιοικητικές εκλογές της 14ης Μαΐου. Είναι γεγονός ότι πλουραλισμός στην αυτοδιοίκηση δεν υπάρχει και υπάρχει μηδενικός έλεγχος και λογοδοσία».

Ο πρόεδρος του Κόμματος της Ελευθερίας, Ιλίρ Μέτα, επιβεβαιώθηκε ως αρχηγός αυτής της πολιτικής δύναμης. Στην ψηφοφορία για τον Πρόεδρο του Κόμματος συμμετείχαν 722 σύνεδροι, εκ των οποίων 719 ψήφισαν υπέρ του Ιλίρ Μέτα και 3 αντιπρόσωποι καταψήφισαν.
Αυτό είναι το πρώτο συνέδριο του Αλβανικού Κόμματος Ελευθερίας, μετά την αλλαγή του ονόματός του νωρίτερα, από Σοσιαλιστικό Κίνημα για Ένταξη σε Κόμμα Ελευθερίας.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Σχόλια