Μπερίσα: «Η τελευταία μας διαμαρτυρία κλόνισε το καθεστώς Ράμα»

Ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι η διαμαρτυρία της 12ης Νοεμβρίου «ταρακούνησε το ναρκοκράτος».

Ο Μπερίσα υπογράμμισε επίσης ότι οι διαδηλωτές έστειλαν ένα σαφές μήνυμα στις κυβερνήσεις της Ευρώπης και του κόσμου ότι υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων στην Αλβανία που είναι πρόθυμη να ανατρέψει αυτό το καθεστώς.

«Αυτή η κυβέρνηση δεν έχει νόμο και ηθική. Οι Αλβανοί να μην φτωχοποιούνται από μήνα σε μήνα. Η διαμαρτυρία της 12ης Νοεμβρίου τάραξε τα θεμέλια μιας μονιστικής κυβέρνησης που βασίζεται στην κλοπή ψήφων, στην κλοπή της δημόσιας περιουσίας ενώ βασίζεται στον φόβο, τον εκβιασμό, τα ναρκωτικά και το έγκλημα. Ήταν το καλύτερο μήνυμα που έστειλαν πολίτες στους Αλβανούς όπου κι αν βρίσκονται. Τους έστειλαν το μήνυμα της ελπίδας, της πίστης και της νίκης. Οι διαδηλωτές έστειλαν επίσης ένα μήνυμα στα γραφεία της Ευρώπης και του κόσμου ότι εκτός από ένα ναρκοκράτος που έχουμε εδώ στην Αλβανία, υπάρχει και μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων έτοιμη να ανατρέψει αυτό το καθεστώς», δήλωσε ο Μπερίσα.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Σχόλια