Το μήνυμα του Λεωνίδα Χρήστου με την ανάδειξή του ως υποψηφίου Δημάρχου Φοινίκης

Το μήνυμα του υποψηφίου δημάρχου με τον συνδυασμό της ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ, Λεωνίδα Χρήστου, με την ανάδειξη της υποψηφιότητάς του.

Αγαπητοί συμπατριώτες !
Έχοντας  μόλις λάβει το χρίσμα για τη διεκδίκηση της Δημαρχίας του Δήμου Φοινικαίων. αισθάνομαι  χαρά, τιμή και μεγάλη υπερηφάνεια.
Ταυτόχρονα, αισθάνομαι και μεγάλη ευθύνη. Και είναι μεγάλη η ευθύνη γιατί σε κάθε χώρα η τοπική αυτοδιοίκηση παίζει μεγάλο ρόλο στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων. Αν αυτή είναι μια πραγματικότητα για τις άλλες χώρες, τότε στον δικό μας τόπο αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.
Εμείς δεν προσπαθούμε απλώς να βελτιώσουμε την καθημερινότητά μας. Εμείς προσπαθούμε να επιβιώσουμε σε αυτόν τον τόπο., αντιμετωπίζοντας κάθε είδους δυσκολίες και εμπόδια. Γι’ αυτό, είναι μεγάλη μου τιμή που αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε υπό τη σημαία της Ομόνοιας. Μίας οργάνωσης που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τον Ελληνισμό του τόπου μας. Μίας οργάνωσης που δίνει τον αγώνα της επιβίωσης του Ελληνισμού για πάνω από τρεις δεκαετίες. Μίας οργάνωσης που αποτελεί φάρο αγώνα και προσφοράς για όλους μας.
Η τοπική αυτοδιοίκηση και ο Δήμος Φοινικαίων δεν μου είναι άγνωστα. Στην πρώτη μας θητεία, επί της ουσίας, δημιουργήσαμε ένα δημαρχείο και έναν δήμο από το μηδέν.
Και παράλληλα, έπρεπε να δημιουργήσουμε απαραίτητες υποδομές, να βελτιώσουμε τις δημοτικές υπηρεσίες, να δημιουργήσουμε συνθήκες οικονομικής ανάπτυξης, αλλά και να παλέψουμε με τις αυθαιρεσίες και να  προασπίσουμε τις περιουσίες μας. Πιστεύω ότι σε αυτή την πρώτη μας θητεία πετύχαμε αρκετά.
Διεκδικούμε την εκλογή μας στη Δημαρχεία για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας από εκεί που το είχαμε αφήσει. Άλλωστε η διοίκηση που μεσολάβησε δεν πρόσθεσε και τίποτα παραπάνω. Ενδεχομένως και να αφαίρεσε κιόλας.
Ο αγώνας που καλούμαστε να δώσουμε θα είναι σκληρός, δύσκολος, με πολλές επιθέσεις, εμπόδια και αδικίες. Το γνωρίζουμε και το περιμένουμε. Αλλά θα τα καταφέρουμε αν τον δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι, με αξιοπρέπεια, με ήθος, με πάθος και αυταπάρνηση. Θα τα καταφέρουμε αν βασιστούμε στις αρχές και τις αξίες του έθνους μας, στις αξίες που πρεσβεύει η ιστορία μας.
Έχουμε μία έμπειρη και ικανή ομάδα, με εμπειρία, με ικανότητες, με γνώσεις, με πρόγραμμα. Μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα για τον τοπο μας, τους ανθρώπους μας και τον Ελληνισμό.
Για να τα κάνουμε όμως όλα αυτά πρέπει να πάμε βήμα – βήμα. Και το πρώτο βήμα είναι ο σκληρός αγώνας για την εκλογή μας στη Δημαρχεία. Αυτό είναι ένα τιτάνιο έργο, που δεν μπορεί να γίνει ούτε από έναν, ούτε από λίγους.
Χρειαζόμαστε μαζί μας τους πολλούς. Δεν έχει σημασία τι ψήφιζαν μέχρι χθες, ποια είναι η ιδεολογία τους, ποιες είναι οι προσωπικές τους συμπάθειες και αντιπάθειες. Πρέπει να πείσουμε τον κάθε ένα και την κάθε μία ότι αυτή η εκλογική αναμέτρηση τους αφορά προσωπικά. Κι ότι η νίκη μας, η νίκη του συνδυασμού της Ομόνοιας, δεν θα είναι νίκη προσωπική, ούτε των λίγων. Αλλά θα είναι νίκη ομαδική, νίκη του Ελληνισμού, νίκη για όλους.
Έχουμε όραμα και πρόγραμμα για έναν Δήμο ισχυρό, σύγχρονο, φιλικό στον πολίτη. Οι πόρτες μας θα είναι ανοιχτές για όλους, η επιτυχία μας θα είναι για όλους.
Θέλω να σας ζητήσω, για αυτό το διάστημα, από σήμερα και μέχρι τη στιγμή που θα καταμετρηθεί και η τελευταία ψήφος στο τελευταίο χωριό, να δώσουμε τον αγώνα ενωμένοι και περήφανοι. Για τον Τόπο μας, για τα παιδιά μας, για τους γονείς μας, για όλους μας.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς
Καλό αγώνα σε όλους μας!

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια