Θανάσης Μανέκας για τον Δήμο Δερόπολης-Πωγωνίου

Η αγνή αγάπη για την πατρίδα, η διαχρονική μέριμνα για τα πάτρια εδάφη και το κοινωνικό ενδιαφέρον για την ανέλιξη του τόπου μας είναι μερικά από τα κύρια χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου που δεν δοκιμάζει απλά την τύχη ως υποψήφιος δήμαρχος, αλλά μπορούμε να πούμε περήφανα, πως τα βάζει με το κατεστημένο.

Ένα κατεστημένο που δεν σου αφήνει περιθώρια βελτίωσης, δεν σου δίνει την δυνατότητα επαναπατρισμού αλλά και ενός κατεστημένου και ενός συστήματος που κυνηγά οτιδήποτε προσπαθεί να σταθεί σε αυτόν τον τόσο πλούσιο μεν χώρο αλλά άτυχο δε όσον αφορά την διακυβέρνησή του.

Η υποψηφιότητά του έρχεται για να δώσει ένα παράδειγμα σε όλους τους Βορειοηπειρώτες, πως το να προσπαθείς να επιβιώσεις στο τόπο σου είναι εφικτό. Τα κύρια συστατικά είναι η αγάπη και το ελληνικό πατριωτικό φρόνημα.

Ο Δήμος Δερόπολης-Πωγωνίου αρκετά χρόνια τώρα πάσχει από την έλλειψη των ευπατριδών ανθρώπων και μάλιστα, ουκ ολίγες φορές είχε υποστεί τις συνέπειες των πεπραγμένων των εγκάθετων και των διορισμένων.

Ένας άνθρωπος που καταβάλει ψυχή τε και σώματι για να δει τον τόπο μας όπως αξίζει. Ένας άνθρωπος που βάζει πάνω από όλα τους πολίτες και την κοινότητα. Ένας υποψήφιος δήμαρχος που μπορεί να σταθεί των περιστάσεων και των απαιτήσεων μίας τόσο ιστορικής περιοχής, όπως είναι αυτή της Δερόπολης και του Πωγωνίου.


Διαβάστε ακόμη

Σχόλια