Μήνυση Μπελέρη σε Μπάλα για συκοφαντική δυσφήμηση

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντης Μπελέρης, μετά την συκοφαντική αναφορά στο πρόσωπό του από τον επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Ταουλάντ Μπάλα από το Φιέρι, κατέθεσε μήνυση και αγωγή εις βάρος του, όπως είχε προειδοποιήσει την 28η Φεβρουαρίου 2023. Επίσης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Παρότι προειδοποίησα τον κ. Ταουλάντ Μπάλα ότι θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη για τις συκοφαντικές και ψευδείς δηλώσεις του εις βάρος μου, εκείνος συνέχισε να υποστηρίζει τα ψεματά του. Σήμερα υπέβαλε μήνυση και αγωγή. Με την αγωγή ζητώ αποζημίωση 1.000.000 LEK την οποία θα δωρίσω στο ορφανοτροφείο Αυλωνος “Shtëpia e Foshnjës”.

Τουλάχιστον, έστω και με αυτόν τον τρόπο, οι σοσιαλιστές θα συμβάλουν στην εξυπηρέτηση του δημόσιου συμφέροντος. Αναμένω την εκδίκαση και την απόφαση της αλβανικής δικαιοσύνης.

Όμως, την πολιτική απάντηση θα την λάβουν οι σοσιαλιστές, την 14η Μαίου, όταν η Χιμάρα εκλέξει Δήμαρχο που θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα του τόπου και όχι των κολλητών του».

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια