Η Δρόπολη και το Πωγώνι ζητάνε αλλαγή (φωτό)

Στη Δερβιτσάνη, το κεφαλοχώρι του Δήμου Δρόπολης & Πωγωνίου, πραγματοποιήθηκε η έναρξη της προεκλογικής εκστρατείας του υποψηφίου Δημάρχου, Θανάση Μανέκα.

Ο κύριος Μανέκας ευχαρίστησε την ΟΜΟΝΟΙΑ - ΚΕΑΔ και τον συνασπισμό «Μαζί Νικάμε» για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του να ηγηθεί του δήμου Δρόπολης και Πωγωνίου.

«Θα γίνουμε κυψέλη ζύμωσης όλων των απόψεων χωρίς κόμματα και χρώματα», ανέφερε ο κύριος Μανέκας και συνέχισε λέγοντας « Όλοι εμείς που ψάξαμε μια καλύτερη ζωή, μόνο το σώμα μας ακολούθησε στο ταξίδι: η ψυχή μας έμεινε στα πάτρια εδάφη που γεννηθήκαμε, στα αρώματα, στα χρώματα, στις μυρωδιές του τόπου μας, να αφουγκράζεται το κελάρυσμα του νερού, να ακούει το κελάηδημα του αηδονιού. Μετά από 32 χρόνια έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να ενωθεί ξανά η ψυχή με το σώμα. Μετά από 32 χρόνια δημοκρατίας ο τόπος χάνεται, σβήνει, μαραζώνει. Αν δεν κάνουμε κάτι εδώ και τώρα εμείς η σημερινή γενιά θα είμαστε υπόλογοι στους προγόνους μας και στην επόμενη γενιά. Γι αυτό είναι αναγκαία η αλλαγή».

Έκλεισε την ομιλία του, αφού προηγουμένως ανέλυσε τους στόχους και τις μεθόδους υλοποίησης, λέγοντας ότι «Δικός μας σκοπός είναι να παραμείνουν στον τόπο μας όσοι κατοικούν αυτή την στιγμή και σιγά σιγά να επιστέψουν κι άλλοι. Αν θέλουμε να υπάρχει αυτός ο τόπος.
Να το ξέρετε θα το πετύχουμε!!! Γιατί έχουμε τη γνώση, εμπειρία, βιώματα και άνω απ΄ όλα την θέληση και την αγάπη για τους ανθρώπους και τον τόπο μας.
Σήμερα σας ενημερώνουμε για αυτά που μπορούμε να πραγματοποιήσουμε αμέσως μετά τις 14 Μαΐου.

Ο δήμαρχος θα είναι ο ποιο κοντινός σας άνθρωπος μετά τη οικογένεια σας.
Εμείς δίνουμε λόγο μόνο σε εσάς που μας ψηφίζεται και όχι στα θέλω του κόμματος που τους διορίζει.
Εμείς ερχόμαστε να δώσουμε ελπίδα, προοπτική και πάνω απ’ όλα ελευθερία σκέψης και λόγου.
Εμείς δεν θα κάνουμε ποτέ στους άλλους αυτό που δεν θέλουμε να κάνουν οι άλλοι σε εμάς
».

Στην εκδήλωση μίλησαν επίσης ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες, ο πρόεδρος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Βασίλης Κάγιος, ο βουλευτής Τριτάν Σέχου, ο πρόεδρος της κοινότητας Δερβιτσάνης Φίλιππας Μπόμπολης, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι του συνασπισμού «Μαζί Νικάμε», ενώ, παραβρέθηκαν επίσης οι πρώην Υπουργοί Σπύρος Ξέρρας και Κώστας Μπάρκας.

Σχόλια