Τα «άκουσε» για τον Κατσίφα στους Βουλιαράτες ο Τόλης (Βίντεο)

Έντονο διάλογο με τον πρόεδρο της κοινότητας Βουλιαρατιου είχε ο δήμαρχος Δρόπολης-Πωγωνίου, Δημήτρης Τόλης, με αφορμή τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, ο υποψήφιος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Δημήτρης Τόλης, είχε συνάντηση με κατοίκους του χωριού Βουλιαρατιού στην Άνω Δρόπολη. Ο πρόεδρος του χωριού παίρνοντας τον λόγο είπε πως «δεν έχουμε μαζί μας ένα παλικάρι 35 χρονών, τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Έρχεστε και ζητάτε ψήφο με αυτό το κόμμα. Εγώ δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά αυτό το κόμμα δεν πρέπει να πάρει ούτε μια ψήφο στο χωριό μας»

Στη συνέχεια ο δημογέροντας του Βουλιαρατιου αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν Βουλιαρατινά παιδιά με την αλβανική αστυνομία στην Κακαβιά, κατηγορώντας τον δήμαρχο πως δεν έχει κάνει κάτι γι' αυτό, παρά τα γραπτά αιτήματα του ίδιου.

Ο κύριος Τόλης ήταν εμφανώς εκνευρισμένος, μη έχοντας συνηθίσει την κριτική ευρισκόμενος συνήθως σε προστατευμένο περιβάλλον. Επιχείρησε να αποποιηθεί το ρόλο του πολιτικού, παρόλο που πριν γίνει δήμαρχος, το 2019, ήταν πρόεδρος του παραρτήματος του Σοσιαλιστικού Κόμματος στη Δρόπολη. Ένα καθαρά κομματικό στέλεχος δηλαδή. Ενώ, έφθασε στο σημείο να κατηγορήσει τον πρόεδρο της κοινότητας Βουλιαρατιού πως είναι με ...τους Τσάμηδες (!;!;)

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια

  1. «δεν έχουμε μαζί μας ένα παλικάρι 35 χρονών, τον Κωνσταντίνο Κατσίφα. Έρχεστε και ζητάτε ψήφο με αυτό το κόμμα. Εγώ δεν έχω κάτι προσωπικό μαζί σου, αλλά αυτό το κόμμα δεν πρέπει να πάρει ούτε μια ψήφο στο χωριό μας»

    καμία ψήφο σε υποψήφιο που κατεβαίνει με τον ανθέλληνα Ράμα. ομοίως , καμία ψήφο στην αποτυχημένη ΟΜΟΝΟΙΑ και σε όσους κάνουν συμμαχίες με το μπερίσα και άλλα αλβανικά κόμματα.


    τόσο δύσκολο είναι να κατεβάσουμε δικούς μας ανθρώπους που να πονάνε για τον τόπο μας και να αγαπάνε την ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών