Ένα «Κόμμα των Ελλήνων» που ευτελίζεται (vid)

Έχουμε αναφερθεί και σε προηγούμενα δημοσιεύματα για τον εξευτελιστικό, για το αυτοαποκαλούμενο Κόμμα των Ελλήνων - ΜΕΓΚΑ, τρόπο με τον οποίο έγινε η επιλογή του υποψηφίου δημάρχου Φοινικαίων και πραγματικά προκαλεί απορία το γεγονός πως ο πρόεδρος του ΜΕΓΚΑ, Χρήστος Κίτσος ανέχεται την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και παραμένει στη θέση του.
Πιθανότατα η απορία θα λυθεί στο άμεσο μέλλον, είναι όμως γεγονός πως η στάση σε ζητήματα αρχής δείχνει και το μέγεθος του πολιτικού άνδρα.

Η ολοκλήρωση του εξευτελισμού για το ΕΕΜΜ-ΜΕΓΚΑ, αλλά και της προσβολής των μελών της Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας, ήρθε από τους Αγίους Σαράντα και την επίσκεψη Ράμα. 
Από τον υποψήφιο για τον Δήμο Φοινίκης, Ρωμαίο Τσάκουλη, που είναι κοινό μυστικό ο τρόπος που επιλέχθηκε, με ανοιχτή παρέμβαση Ράμα και Σοσιαλιστικού Κόμματος στις διεργασίες του ΜΕΓΚΑ, ενός κόμματος που ιδρύθηκε με σκοπό να αντιπροσωπεύσει την ΕΕΜ.

Ο Ρωμαίος Τσάκουλης, εκτός των άλλων που έδειξε για την (μη) ικανότητά του να ηγηθεί του Δήμου, επέδειξε συμπεριφορά δουλικότητας προς τον Έντι Ράμα, αλλά, κυρίως, ευθείας προσβολής προς τους Έλληνες της Αλβανίας, ειρωνευόμενος το ίδιο το κόμμα, που θεωρητικά εκπροσωπεί.

Δείτε το βίντεο:

Σχόλια