Η Δύση επιτίθεται στην «ιστορική καρδιά» της Ρωσίας

Καλεσμένος στην εκπομπή του «Ιδεοχώρου» ο Γκεόργκι Μουράντοφ, ελληνομαθής, αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Κριμαίας, της αρχαίας «Ταυρίδας», εκπρόσωπος της χερσονήσου στη ρωσική προεδρία, επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Φιλίας Ρωσίας - Ελλάδας - Κύπρου, πρώην πρέσβης της Ρωσίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, πρώην υψηλόβαθμο στέλεχος της πρεσβείας της ΕΣΣΔ στην Αθήνα.
- Η τραγωδία στην Ουκρανία άρχισε το 2014, με το πραξικόπημα στο Κίεβο και με απάτη της Δύσης.
- Οι προσπάθειες του Δυτικού κόσμου να αποκόψει - αποσπάσει ένα κομμάτι του ρωσικού λαού, είναι πολλές στο παρελθόν. Τα ίδια έκανε και ο Χίτλερ.
- Η επέκταση της Δύσης προς Ανατολάς δεν έχει ως στόχο απλά να «πλησιάσει» η Δύση στη Ρωσία, αλλά να εισβάλλει στην «ιστορική καρδιά» της Ρωσίας.
- Πως αισθάνεται ο λαός της Κριμαίας μετά την επανένωση της χερσονήσου με τη Ρωσία, το 2014;
- Η «Ανοιξη της Κριμαίας»: Την τελευταία δεκαετία συντελέστηκαν τεράστιες αλλαγές στην Κριμαία.
- Το καθεστώς του Κιέβου, μετά το 2014, είχε καθαρά εθνικιστικό, ρατσιστικό, ναζιστικό πρόσημο, απαγόρευε τη ρωσική γλώσσα, ήθελε να διώξει τους Ρώσους από την Κριμαία, με το σύνθημα «Κριμαία - ή άδεια ή ουκρανική».
- Η Δύση ανοικτά κάνει λόγο ότι επιδιώκει την στρατηγική ήττα της Ρωσίας. Είναι στα σύγκαλά τους; Πως θα πετύχουν αυτόν τον στόχο τους σε βάρος ενός πυρηνικού κράτους;
- Η ηγεσία της Ρωσίας συμπεριφέρεται με πολύ μεγάλη εγκράτεια, ούτως ώστε να μην οδηγηθεί ο κόσμος στο χείλος του πυρηνικού ολέθρου.
- Ξεχνάνε το πιο απλό. Εμείς έχουμε τόσο μεγάλη γη που θα διατηρηθούμε ακόμα και σε πυρηνικό πόλεμο. 
- Λένε ότι η Ρωσία θα επιτεθεί στην Ευρώπη. Μα καλά, για ποιο λόγο να κατακτήσουμε άλλους; Εμείς έχουμε τόσα πολλά, τόσο μεγάλο πλούτο και απέραντη γη, που δεν έχουμε καμία ανάγκη να πάρουμε τα εδάφη άλλων.
- Ο Πατριάρχης Κύριλλος πάντα έλεγε ότι δεν πρέπει να υπάρξει διάσπαση του ελληνικού και ρωσικού κόσμων. Διότι είμαστε μια ενιαία πολιτισμική οικογένεια. Ομως, η Δύση κάνει τα πάντα για να μας διασπάσει. Είναι πολύ κρίμα που Ελλάδα, Κύπρος, Βουλγαρία, κ.λ.π., συστρατεύονται στην επίθεση της Δύσης στην «ιστορική καρδιά» της Ρωσίας.
- Στη Δύση απαρνούνται τις παραδοσιακές αξίες. Η θέση για γάμους των ομοφυλοφίλων και για την υϊοθεσία παιδιών είναι αντίθετη στη Βίβλο, στη θρησκεία, και κυρίως στην ιστορική εμπειρία της ίδιας της ανθρωπότητας. Αυτό λέγεται αμαρτία στη Βίβλο. Είναι σατανικό έργο και θα έχει σατανικό τέλος.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια