Ντούλες για σύλληψη Γκόρου: Μαριονέτα στο θέατρο σκιών του Ράμα

Ο πρόεδρος του Κόμματος της Ένωσης για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, Βαγγέλης Ντούλες, σε δήλωσή του σε δημοσιογράφους, μίλησε για τη σύλληψη του εκτελών χρέη δημάρχου Χιμάρας, Γιώργου Γκόρου.
Χαρακτήρισε τη σύλληψη του Γκόρου ως μια πολιτική κίνηση που ενορχηστρώθηκε από τον μαέστρο Έντι Ράμα, καθώς όπως λέει ο Γκόρος είναι θύμα του παιχνιδιού του πρωθυπουργού.

«Αυτές είναι οι κινήσεις του πρωθυπουργού Ράμα, κινήσεις που όλοι γνωρίζουν ότι είναι κινήσεις μαριονετών στη σκηνή του θεάτρου σκιών που προσπαθεί να στήσει ο Έντι Ράμα στη Χεμάρα. 
Η ουσία του θέματος είναι μία και μοναδική στη Δημοκρατία της Αλβανίας θα τηρηθούν το σύνταγμα, ο νόμος, οι ευρωπαϊκές συμβάσεις στις οποίες η χώρα είναι συμβαλλόμενο μέρος, θα γίνουν μέρος του καθημερινού σεβασμού των δικαιωμάτων των πολιτών αυτής  της χώρας; 
Είναι μια ανεξίτηλη κηλίδα για την τάξη, το κράτος δικαίου, το κράτος που μπορούμε να ισχυριστούμε ότι έχουμε και τη δημοκρατία, η κράτηση του κ. Μπελέρη για 11 μήνες χωρίς στοιχεία, επιχειρήματα ή στοιχεία. Επομένως, το θέμα είναι πολύ απλό, το συντομότερο δυνατόν, ο Μπελέρης θα πρέπει να ορκιστεί γιατί δεν υπάρχει νομικό εμπόδιο για μια τέτοια εξέλιξη, να αναλάβει το έργο και ταυτόχρονα η Χιμάρα χρειάζεται μια συνολική διαφάνεια στους νόμους με το θέμα των ακινήτων και κυρίως με όσους έχουν ωφεληθεί από τον νόμο των στρατηγικών επενδύσεων. 
Ο Έντι Ράμα και η εταιρεία του, που έχουν δώσει όλα αυτά τα καταχρηστικά δικαιώματα, είναι υπεύθυνοι για κάθε περίπτωση που έχει καταγγελθεί, επομένως αυτή η διαφάνεια πρέπει να φτάσει μέχρι το τέλος όλων των υποθέσεων», δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια