Υπουργοί ορντινάντσες και καταρράκωση θεσμών

Γράφει ο Στέλιος Φενέκος

Η παρουσία των δύο Υπουργών στο σπίτι του Μαρινάκη μαθεύτηκε και υπέβαλλαν την παραίτησή τους που έγινε αμέσως αποδεκτή από τον πρωθυπουργό χωρίς άλλες εξηγήσεις.
Η ΕΣΤΙΑ αποκαλύπτει σήμερα ότι η Μαρέβα Μητσοτάκη έστειλε μήνυμα στον Μαρινάκη να ακούσει τους δύο Υπουργούς που έστειλε στο σπίτι του "για να τα βρουν".

Κρίσιμα Ερωτήματα:
1. Τους έστειλε η Μαρέβα μόνη της για να τα βρει αυτή με τον Μαρινάκη;
Τι να βρει μαζί του η Μαρέβα;
Και τι είναι οι 2 Υπουργοί; Ορτνινάντσες της Μαρέβας;

2. Τους έστειλε κατ' εντολή του Μητσοτάκη ή με την ανοχή του;
Το ένα χειρότερο από το άλλο όχι μόνο για τους Υπουργούς αλλά και για τον πρωθυπουργό και για τους θεσμούς της Δημοκρατίας μας για πολλούς προφανείς διαφορετικούς λόγους .

3. Εάν η ΕΣΤΙΑ ψεύδεται, οφείλει ο ίδιος ο πρωθυπουργός που θίγεται να κινήσει νομικές διαδικασίες κατά της ΕΣΤΙΑΣ ΑΜΕΣΑ (και όποιος άλλος θίγεται φυσικά).
Η διάψευση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο δεν αρκεί.

4. Εάν δεν προσφύγει στην δικαιοσύνη τότε θέτει άμεσα τους θεσμούς της χώρας υπό αμφισβήτηση για την ακεραιότητα του ίδιου και της διακυβέρνησής του.

5. Εάν ΕΣΤΙΑ λέει αλήθεια τότε δεν υπάρχει δικαιολογία για τον πρωθυπουργό, για τον σεβασμό του στους θεσμούς και θίγεται η πολιτική και ηθική ακεραιότητά του.

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ να δούμε το πως θα ανταποκριθεί στα κρίσιμα αυτά ερωτήματα.

ΣΗΜ: Η στάση και συμπεριφορά των δύο Υπουργών τους κατατάσσει εύκολα στην κατηγορία της Ορντινάντσας με την μεταφορική αλλά και κυριολεκτική έννοια του όρου.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια