Ντούλες: Απόπειρα πειρατείας του δήμου Χιμάρας από τον Ράμα

Ο επικεφαλής του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες, χαρακτήρισε την εξέταση της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής (ΚΕΕ) για την εντολή του Φρέντη Μπελέρη ως εκλεγμένου δημάρχου της Χιμάρας «μια προσπάθεια τερματισμού μιας πολιτικής διαδικασίας».
Ο Βαγγέλης Ντούλες τόνισε ότι πρόκειται για απόπειρα πειρατείας του δήμου της Χιμάρας από τον πρωθυπουργό Έντι Ράμα, καθώς πρόσθεσε ότι ο Μπελέρης στερήθηκε την ελευθερία του με πλαστό ποινικό μητρώο.

«Βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μια προσπάθεια ολοκλήρωσης μιας πολιτικής διαδικασίας που ξεκίνησε στις 6 Μαΐου 2023. Στόχος αυτής της διαδικασίας ήταν ο σφετερισμός του Δήμου Χιμάρας μέσω της παραβίασης της βούλησης του κυρίαρχου λαού. Αυτός που επιδιώκει να εκπληρώσει την αποστολή της απαγωγής του Δήμου Χιμάρας είναι το Σοσιαλιστικό Κόμμα και ο αρχηγός του Έντι Ράμα.
Ο Μπελέρης συνελήφθη με τον ισχυρισμό της εξαγοράς την ώρα που αποδεικνύεται ότι δεν υπήρχε εξαγοραζόμενος. Ήταν με τον δικηγόρο του και συγγενή του. Αποδεικνύεται ότι αγοράζει την ψήφο του δικηγόρου (;!). Στέρησε την ελευθερία του με πλαστό ποινικό μητρώο
», ανέφερε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες.

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια