Από το #SpitiMeToMega έως....της Δερόπολης τον Κάμπο (vid)

Μια σπουδαία καλλιτεχνική και συνάμα συγκινητική συνύπαρξη υπήρξε χθες το βράδυ στην τηλεοπτική εκπομπή "Σπίτι με το MEGA", με τον Χρήστο Μάστορα και το συγκρότημα "Μέλισσες".
Ανάμεσα στα τραγούδια του δημοφιλούς συγκροτήματος και στους υπόλοιπους καλεσμένους της μουσικής εκπομπής υπήρξε και ένα Ηπειρώτικο μουσικό αντάμωμα.
«Κάναμε ένα ταξίδι στο χωροχρόνο και μεταφερθήκαμε στις ρίζες μας στην Ήπειρο και στην παράδοσή μας. Τα ηπειρώτικα αποτελούν τα πρώτα μου ακούσματα. Μαζί μας σήμερα η κοσμογυρισμένη Κομπανία Βέρδη, ένα μουσικό σύνολο που τιμά την παραδοσιακή μας μουσική. Αισθάνομαι υπερήφανος που καταγόμαστε από τον ίδιο τόπο. Χαίρομαι τόσο πολύ που είστε εδώ», είπε ο Χρήστος Μάστορας, καλωσορίζοντας την Κομπανία Βέρδη.

Μια μουσική συνύπαρξη, προερχόμενη από από της Δερόπολης τον Κάμπο, θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Εξαιρετικός Κώστας Βέρδης με την κομπανία του και ο Χρήστος Μάστορας, με μια ξεχωριστή εμφάνιση, μετέφεραν στο πανελλήνιο την μουσική παράδοση της Δρόπολης και της Ηπείρου, σε ένα μουσικά καταπληκτικό αποτέλεσμα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους! Πολλά συγχαρητήρια Χρήστο, Κώστα, Βαγγέλη, Μιχάλη, Στέφανε! Μας συγκινήσατε...

Σχόλια