Μπερίσα: Να ζητήσει συγνώμη η Αμερικανίδα πρέσβης

Ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, Σαλί Μπερίσα, δήλωσε ότι η πρεσβευτής των ΗΠΑ στα Τίρανα, Γιούρι Κιμ, θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη από αυτόν και τους Δημοκρατικούς, σχετικά με δήλωση που έκανε πριν από λίγους μήνες, όπου ζήτησε από τα μέλη του κόμματος να μην τον ψηφίσουν για τη θέση του προέδρου.
Σε δήλωση στον Τύπο από τα κεντρικά γραφεία του ΔΚ, ο Μπερίσα τόνισε ότι από τη στιγμή που η Γιούρι Κιμ είπε κάτι τέτοιο στους Δημοκρατικούς, έχει διακόψει κάθε σχέση μαζί του και δεν μπορεί να τον συναντήσει χωρίς να ζητήσει συγγνώμη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Αμερικανός διπλωμάτης θα πρέπει να σεβαστεί την ελεύθερη ψήφο στο Δημοκρατικό Κόμμα.

«Εξάλλου, αυτή η φράση για το χόρτο έγινε viral. Ο Ενβέρ Χότζα είπε στους Αλβανούς ότι θα φάμε χόρτο και δεν θα υποταχθούμε στους Αμερικανούς ιμπεριαλιστές, ενώ αυτή η κυρία είπε στους Δημοκρατικούς ότι θα φάνε χόρτο. Εδώ διέλυσε τη σχέση της με τον Σαλί Μπερίσα. Της έχω πει ότι χωρίς δημόσια συγγνώμη, δεν θα συναντηθεί με τον Σαλί Μπερίσα.
Παρά το γεγονός ότι είναι εκπρόσωπος της πιο ισχυρής χώρας στον κόσμο, κανείς δεν είναι απαλλαγμένος από λάθη και η αλαζονεία δεν είναι αρετή. Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη και μόνο τότε θα συζητήσουμε τα υπόλοιπα», υποστήριξε ο επικεφαλής του Δημοκρατικού Κόμματος.

Σχετικές Δημοσιεύσεις

Σχόλια