Η μεγάλη και νέα αρχή

Έχει έρθει επίσημα μάλλον η ώρα που όλοι οι Έλληνες, στους τρεις ελληνικούς δήμους, πρέπει να ενωθούμε και να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι για τις επιλογές του αύριο.
Και στους τρεις δήμους μπορούμε να πούμε άφοβα πως οι πολίτες και δημότες των εκάστοτε δήμων είναι πολυσύνθετοι όσων αφορά τις πολιτικές πεποιθήσεις αλλά είναι ομοιογενείς όσων αφορά τα εθνικά πιστεύω.

Βάσει και των εξελίξεων αλλά και των καταστάσεων που η χώρα περνάει τα τελευταία χρόνια η ομόνοια και η ένωση είναι το μόνο συστατικό που μπορεί να αποφέρει καρπούς και ελπίδες όπως και επίσης να δώσει την χαριστική βολή στην καλλιέργεια της διχόνοιας και της μιζέριας.
Αυτή λοιπόν είναι στιγμή που οι Έλληνες του Δήμου Φοινικαίων, της Χιμάρας και της Δερόπολης-Πωγωνίου θα ψηφίσουν ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Με πνεύμα συνεργασίας και αγάπη προς την Εθνική Ελληνική Μειονότητα, ως Νεολαία αυτού του τόπου, θέλουμε να σας καλέσουμε όλους, ανεξαρτήτως της πολιτικής παράταξης που ανήκετε, αυτή τη φορά, να επιλέξετε σωστά ψηφίζοντας:
Λεωνίδα Χρήστο για το Δήμο Φοινικαίων
Φρέντη Μπελέρη για το Δήμο Χιμάρας
Θανάση Μανέκα για το Δήμο Δερόπολης-Πωγωνίου.

Όλοι μας ξέρουμε πως η ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η πολιτική οργάνωση που υπερασπίζεται τα δικαιώματα των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών χωρίς να λάβει υπόψιν της τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός. Πολλές φορές άλλωστε απέδειξε πως δεν χρειάζεται την εξουσία για να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, και πως το μόνο που της αρκεί είναι η καθάρια Ρωμιοσύνη και το ελληνικό πατριωτικό φρόνημα των απλών μελών της.

Η ΔΕΕΕΜ-ΟΜΟΝΟΙΑ λοιπόν επέλεξε τους δικούς της πατριώτες για να εκπροσωπήσουν της Πατρίδα στους δύσκολους και χαλεπούς αυτούς καιρούς.
Ως εκ τούτου, ας αφήσουμε στην άκρη τις μικροπολιτικές και τους μικροκομματισμούς κι ας βάλουμε πάνω από όλα τον τόπο μας και το αύριο των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών.
Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το σπίτι μας!

Νεολαία ΔΕΕΕΜ ΟΜΟΝΟΙΑ

Διαβάστε ακόμη

Σχόλια

  1. Με τον Λεωνιδα Χρήστου αποκλείεται να έρθει η αλλαγή.
    Πρέπει να ρωτήσετε πρώτα ,εκτός και αν νομίζεται πως είμαστε πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σας έστειλα μήνυμα για το Λεωνιδα Χρηστο και δεν αναρτήθηκε
    Τέτοια αντικειμενική ενημέρωση κανετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τα έργα και τις ημέρες του Λεωνιδα Χρήστου ρωτιέστε και στη Λιβαδειά.
    Ξέρει αυτός .
    Αφορά ενα περιπτερο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νέα αρχή με ξαναζεσταμένο φαγητο( για το Λεωνιδα Χρηστου λέω) δεν γινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών