Αλβανικές Εκλογές: Οπαδοί του Σοσιαλιστικού και Δημοκρατικού Κόμματος συγκρούστηκαν στο Ελμπασάν (vid)

Η ταυτόχρονη επίσκεψη του ηγέτη του ΔΚ, Λουλζιμ Μπάσα και του πρωθυπουργού, Έντι Ράμα, στο Ελμπασάν για τον εορτασμό της ημέρας του καλοκαιριού, είχε ως αποτέλεσμα να προκληθεί σύγκρουση μεταξύ οπαδών των δυο κομμάτων.

Όλα φαίνεται να ξεκίνησαν όταν οπαδοί του Δημοκρατικού φώναξαν συνθήματα κατά του πρωθυπουργού Ράμα. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι άνθρωποι που συνόδευαν τον Ράμα να έρθουν σε αντιπαράθεση με υποστηρικτές του ΔΚ.


Ράμα: Χυδάιο θέαμα 
Τους Μέτα και Μπερίσα έβαλε στο στόχαστρό του ο Ράμα με ανάρτησή του μετά το περιστατικό, χαρακτηρίζοντας τον Μπασα μαριονέτα τους.
«Αυτό το χυδαίο θέαμα είναι ένα άλλο παράδειγμα της υποβάθμισης μιας παλιομοδίτικης αντιπολίτευσης, η οποία διευθύνεται από μια μαριονέτα στα χέρια των Μπερίσα και Μέτα, που θέλουν σύγκρουση και διχασμό, ώστε να μπορούν να αιχμαλωτίσουν την Αλβανία και το δικαστικό σύστημα! Είναι πολύ κρίμα για το Δημοκρατικό Κόμμα, το οποίο έχει γίνει εργαλείο αυτών των δύο ζοφερών ατόμων που φοβούνται τη δικαιοσύνη!
Έχω έρθει στο Ελμπασάν για την Ημέρα του Καλοκαιριού τα τελευταία 20 χρόνια και δεν έχω δει ποτέ ένα τέτοιο πλήθος να φωνάζει κρατώντας σημαίες του κομματός τους! Έμοιαζαν με 100 αντίγραφα του Ιλίρ Μέτα, ενώ ο Λούλι είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητό του στη λωρίδα ποδηλάτων και κρυβόταν στη μέση του πλήθους!
» έγραψε ο Ράμα.

Μπάσα: ο Ράμα προκάλεσε τους πολίτες μέσω των φίλων του που εμπλέκονται στο έγκλημα
Ο αρχηγός του Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλζιμ Μπάσα, χαρακτήρισε την σύγκρουση ως αποτέλεσμα των εγκληματικών ονομάτων που συνοδεύουν τον πρωθυπουργό.
«Καλή Ημέρα Καλοκαιριού, που συμβολίζει το τέλος του χειμώνα και την έλευση της άνοιξης. Η εποχή Ράμα πλησιάζει στο τέλος και το ξέρει πολύ καλά »- έτσι ξεκίνησε η αντίδρασή του ο Μπάσα στα γεγονότα που συνέβησαν νωρίτερα σήμερα στο Ελμπασάν.

Σύμφωνα με τον Μπασα, η σύγκρουση συνέβη ως αποτέλεσμα της σύνδεσης του πρωθυπουργού με εγκληματίες.
«Ο Ράμα προκάλεσε τους πολίτες του Ελμπασάν μέσω των φίλων του που εμπλέκονται στο έγκλημα. Στις 25 Απριλίου , αυτό θα αλλάξει, η πόλη θα επιστραφεί στους πολίτες της, στους εργατικούς ανθρώπους του Ελμπασάν. Όπου κι αν πάτε, Έντι Ράμα, θα λάβετε την ίδια απάντηση. Σταματήστε τους εγκληματίες φίλους σας. Η 25η Απριλίου θα είναι η ημέρα της μεγάλης ενοποίησης στο όνομα της αλλαγής. Η άνοιξη έρχεται, η αλλαγή έρχεται »- κατέληξε ο Μπάσα.

Διαβάστε ακόμη:

👉Ακολουθήστε μας στο facebook, κάνοντας like στη σελίδα Αγναντεύοντας για να βλέπετε πρώτοι τις δημοσιεύσεις μας

Σχόλια